SEAT uvádí na český trh nové modely Leon a Toledo

Praha, 11/02/2013 – SEAT přináší na český trh nové generace oblíbených modelů Toledo a Leon a za podpory malého vozu Mii, další významné novinky v portfoliu značky SEAT, tak pokračuje v dosud nevídané modelové ofenzivě. SEAT hodlá v roce 2013 zvýšit svůj celkový prodej v České republice na 3800 vozů, přičemž modelová řada Leon se má na tomto výsledku podílet minimálně 620 prodanými vozy a Toledo 450 vozy. Obě novinky španělské značky se již dočkaly velmi pozitivní odezvy od českých zákazníků, což dokládá 289 zákaznických objednávek a již 86 předaných vozů Leon, přestože byl předprodej Leonu zahájen teprve v prosinci 2012.

  • S Toledem se na český trh vrací legenda – praktický sedan s objemem zavazadlového prostoru 550 litrů
  • Leon sází na ohromující design a inovativní techniku za příznivé ceny
  • Od prosince 2012 bylo předáno zákazníkům již 86 vozů Leon a prvních 22 vozů Toledo bylo prodáno od začátku roku 2013
Leon a Toledo

Nový SEAT Leon se od konkurence liší na první pohled svým ohromujícím designem, strhujícími emocemi, vysoce kvalitními materiály s vynikajícím řemeslným zpracováním a skvělými inovacemi, mezi něž patří například jediné přední LED světlomety v segmentu, modulární informační a zábavní systémy nebo multikolizní brzda. Mimořádně lehká a zároveň pevná konstrukce je společně s nejmodernějšími motory a převodovkami základem prvotřídních jízdních vlastností a příkladné hospodárnosti.

Ceny bohatě vybavených modelů Leon začínají od 299 900 Kč, přičemž paleta pěti zážehových a tří vznětových motorů v tuto chvíli pokrývá rozpětí výkonů od 63 kW/86 k do 132 kW/180 k. Pětidveřový Leon dostane během letošního roku další dva sourozence v podobě třídveřové verze (v ČR od května 2013) a rodinného kombi Leon ST (přijde na trh v listopadu 2013). Od ledna 2014 pak budou k dispozici verze 4x4 a v březnu 2014 se mohou příznivci sportovní jízdy těšit na nekompromisní model Leon Cupra.

Leon a Toledo

Nový SEAT Toledo hodlá navázat na výbornou pověst a úspěchy svých legendárních předchůdců, jichž SEAT vyrobil více než 900 tisíc. Toledo bodovalo tradičně i na českém trhu, kde se v letech 1992 až 2002 prodávalo v průměru 1300 těchto praktických a elegantních sedanů ročně. Podle stejného receptu je navrženo i nové Toledo, které zaujme motoristy hledající praktický a cenově dostupný sedan nejvyšší kvality pro celou rodinu, bez kompromisů v oblasti elegantního designu a potěšení z dynamické jízdy. Nejsportovnější sedan ve své třídě nabízí v interiéru dostatek místa pro pět cestujících a pod rozměrným výklopným víkem velkorysý a snadno přístupný zavazadlový prostor o objemu 550 až 1490 litrů. Moderní motory, převážně pokrokové jednotky TSI a TDI, kombinují suverénní výkon (od 55 kW/75 k do 90 kW/122 k) s mimořádně nízkými provozními náklady.

Leon a Toledo

Prostorný a praktický SEAT Toledo je u českých prodejců SEAT nabízen s bohatou sériovou výbavou, kterou lze dále individualizovat podle přání zákazníka. V rámci zaváděcí nabídky zvyšují atraktivitu nového Toleda akční pakety zdarma s populárními prvky výbavy na přání v hodnotě až 40 400 Kč. Zákazníci, kteří se rozhodnou pro financování se SEAT Finance, získají dodatečné cenové zvýhodnění ve výši 30 000 Kč.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~