Světová premiéra modelu Golf pro rok 2017

Wolfsburg, listopad 2016. Volkswagen digitalizuje velkou mo-dernizací nejúspěšnější model ve své historii. Během vývoje modelu Golf pro rok 2017 byla největší pozornost – kromě no-vých motorů, ještě ostřejšího designu a nových asistenčních systémů – zaměřena na zcela novou generaci informačních a zábavních systémů. Poprvé v kompaktní třídě, v celosvětovém měřítku, lze vrcholný systém „Discover Pro“ ovládat prostřednictvím gest. Se svým 9,2“ displejem tvoří koncepční a vizuální celek s digitálním panelem přístrojů Active Info Display, který je další novinkou v nabídce modelu Golf. Zároveň se zvětšila nabídka internetových služeb a aplikací. Modernizace modelu Golf s více než 33 miliony prodanými vozy navíc přináší do kompaktní třídy novou úroveň asistenčních systémů. Bezpečnost výrazně vylepšují systémy, mezi něž patří funkce City pro nouzové brzdění s novým rozpoznáváním chodců, nový asistent pro jízdu v dopravní koloně (částečně automatizovaná jízda rychlostí až 60 km/h) a rovněž v tomto segmentu nový asistent pro stav nouze (Emergency Assist).

Světová premiéra modelu Golf pro rok 2017

Nové motory TSI a nová 7stupňová převodovka DSG. Pro-gresivní digitalizaci doplňují zdokonalené motory TSI řady EA211. V modelu Golf slaví debut nový přeplňovaný zážehový čtyřválec „1.5 TSI Evo“ s výkonem 110 kW/150 k a systémem deaktivace válců ACT. Později bude následovat verze BlueMo-tion s výkonem 96 kW/130 k. Volkswagen navíc zvýšil výkon modelu Golf GTI, který přichází na start se 169 kW/230 k a 180 kW/245 k (GTI Performance). Nová 7stupňová dvouspojková převodovka DSG se vyznačuje vysokou účinností a v modelové řadě Golf postupně nahradí všechny 6stupňové převodovky DSG.

Světová premiéra modelu Golf pro rok 2017

Výrazný, ještě preciznější design a nové osvětlení s techni-kou LED. Volkswagen představuje modernizované verze tříd-veřových a pětidveřových hatchbacků Golf, kombi Golf Variant a sportovních modelů Golf GTI a Golf GTE ve svém hlavním výrobním závodě ve Wolfsburgu. Preciznější design všech no-vých verzí modelu Golf působí ještě výrazněji než dosud. Mezi úpravy patří nové nárazníky vpředu a vzadu, nové halogenové světlomety s diodami LED pro denní svícení, nové světlomety s diodami LED pro všechny osvětlovací funkce místo xenono-vých světlometů, nové blatníky vpředu, nové a pro všechny verze Golfu sériově dodávané zadní světlomety osazené vý-hradně diodami LED, nová kola a nové barvy. Kromě toho zu-šlechťují interiér Golfu pro rok 2017 nová ozdobná obložení a nové tkaniny. Nabídka výbavových verzí zůstává beze změn.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~