Nový Crafter – Nová dimenze

Optimální užitné vlastnosti pro specifické požadavky zákazníků z nejrůznějších odvětví: Nový Crafter nabízí zákaznicky orientovaná řešení dopravy při nejvyšší hospodárnosti. Zákazníky přesvědčí příkladnou funkčností s vyšší užitnou hmotností, větším objemem nákladového prostoru, optimalizovanými vnějšími rozměry a mimořádně vysokým počtem variant pohonu i karosářských verzí. Díky tomu nabízí praktická řešení pro každodenní provoz a individuální přepravní úkoly ve všech oblastech využití.

  • Vynikající funkčnost díky vyšší užitečné hmotnosti a objemu nákladového prostoru
  • Optimalizované rozměry pro maximální praktičnost v každodenním provozu
  • Pohon předních nebo zadních kol, manuální nebo automatická převodovka, pohon všech kol 4MOTION
  • 4 základní modely, 3 délky, 3 výšky – celkem 69 verzí
  • Hospodárný provoz díky nižší spotřebě paliva, nízkým nákladům na údržbu a servis
  • Nejmodernější asistenční systémy zvyšují úroveň bezpečnosti a komfortu
Nový Crafter – Nová dimenze

Robustní motory pro užitková vozidla s dlouhou životností a nízkou spotřebou paliva, nízké náklady na údržbu a výměnu dílů podléhajících opotřebení, jakož i důkladně promyšlená řešení pro výrobce nástaveb nabízejí optimální užitné vlastnosti a zásadní funkční i ekonomické výhody pro rozmanité skupiny zákazníků.

Nově vyvinutý a pečlivě nastavený podvozek a inovativní asistenční systémy nabízejí kromě zcela nové úrovně komfortu v této kategorii lehkých užitkových vozů především přesvědčivé jízdní vlastnosti a rozhodující zvýšení bezpečnosti.

Od základu nový koncept designu s důkladně promyšlenými odkládacími prostory v interiéru přichází se zásadními inovacemi nejen po vizuální stránce, ale v kombinaci s dalšími opatřeními pro optimalizaci aerodynamiky zajišťuje také v této kategorii vozidel nejnižší hodnotu součinitele aerodynamického odporu vzduchu cx = 0,33.

Nový Crafter přesvědčí svými jízdními vlastnostmi i dalšími argumenty, mezi něž patří hospodárnost, funkčnost, praktičnost v každodenním provozu, spolehlivost a ochrana životního prostředí – a to vše díky inovativní technice ve výbavě, která zaručuje také dosud nevídanou úroveň komfortu a bezpečnosti.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~