Anketa „World Car of the Year 2017“: Tiguan postoupil mezi tři finalisty

Praha, 12. dubna 2017 – Nejnovější generace modelu Tiguan, která se prodává od loňského roku, navázala na úspěchy svého předchůdce. Tiguan byl nyní zvolen mezi tři finalisty letošní ankety „World Car of the Year“ – Světový vůz roku. Úspěšný model přesvědčuje nejen mezinárodní odborné novináře, ale i zákazníky. Ti si od zahájení předprodeje v roce 2016 objednali již více než 300 000 vozů Tiguan.

  • Bestseller značky Volkswagen ve finále mezinárodně renomované ankety
  • Více než 300 000 objednaných vozů Tiguan za rok od zahájení prodeje
  • Celosvětově úspěšný model: zákazníkům bylo dodáno 3,5 milionu vozů Tiguan
Anketa „World Car of the Year 2017“: Tiguan postoupil mezi tři finalisty

Tiguan, který patří mezi nejdůležitější modely značky Volkswagen, symbolizuje její úspěšnou ofenzivu v kategorii SUV. První generace modelu Tiguan byla představena v roce 2007 a rychle se stala bestsellerem. Tiguan se v současnosti vyrábí ve čtyřech zemích (Čína, Mexiko, Německo a Rusko) a prodává na celkem 170 trzích. Tiguan je po deseti letech výroby, během nichž vzniklo 3,5 milionu těchto kompaktních SUV, neodmyslitelnou součástí ulic na celém světě. Volkswagen navazuje s novou generací tohoto modelu na úspěchy předchůdce a v závislosti na zemi nabízí pro každou potřebu vhodnou verzi modelu Tiguan.

Například Tiguan Allspace je novou variantou, která rozšíří nabídku v Evropě. Předprodej o 20 centimetrů delšího modelu Tiguan bude zahájen v červnu. Tiguan Allspace poskytuje mnohem více prostoru pro zavazadla a až sedm cestujících. Kromě toho nabízí pozoruhodnou variabilitu a – v porovnání s dosavadním modelem Tiguan – rozšířenou sériovou výbavu. V Číně je tamní verze modelu Tiguan Allspace již k dispozici, v Americe bude prostornější model uveden na trh ještě v letošním roce.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~