Volkswagen Užitkové vozy přináší „Dobré zprávy v těžké době“

Praha, 13. září 2013 – Doba je nelehká a pro podnikatele to platí v obzvlášť velké míře. Volkswagen Užitkové vozy se proto rozhodl posílit vlny optimismu a spustil svou podzimní kampaň „Dobré zprávy v těžké době“, která navazuje na kampaň „Máte právo“, jež běžela od začátku roku.

  • Podzimní akční nabídka na vozy Caddy, Transporter, Caravelle, Multivan a Crafter
  • Cenové zvýhodnění může dosáhnout částky až 250 000 Kč
  • Kampaň proběhne v časopisech, denících a na billboardech
Volkswagen Užitkové vozy přináší „Dobré zprávy v těžké době“

Chmurné zprávy nás zaplavují každý den v neutuchající intenzitě. Proto se „Dobré zprávy v těžké době“ objeví nejen jako inzeráty v časopisech a na outdoorových billboardech, ale i jako přebaly u vybraných českých deníků. Stejně pozitivní jako zpráva o malém kotěti, které ve zdraví přečkalo let v podvozkové šachtě Airbusu na lince z Atén do Curychu, je podzimní akční nabídka nejoblíbenějších užitkových vozů Volkswagen Caddy, Transporter, Caravelle, Multivan a Crafter.

Neúnavné, spolehlivé a výkonné pomocníky pro podnikání lze nyní u prodejců značky Volkswagen Užitkové vozy pořídit se zvýhodněním až 250 000 Kč. Tuto částku mohou ušetřit podnikatelé, firmy a živnostníci, kteří vsadí na model Crafter, který si během své úspěšné kariéry vybudoval pověst spolehlivého parťáka.

Neméně atraktivní je nabídka tří osvědčených zástupců legendární modelové řady T5. Transporter se nelekne žádného těžkého úkolu a pečlivě dbá na to, aby jeho provoz nevzbudil v účtárně žádné pozdvižení. Multivan zase miluje vybranou společnost, kterou na své palubě rozmazluje mimořádným komfortem a praktickými detaily. Caravelle se projevuje jako profesionál každým coulem, který při přepravě myslí na všechno, od pohodlných sedadel až po bezpečnost bez kompromisů. S modely Transporter a Multivan se váže zvýhodnění ve výši až 183 000 Kč, zatímco pořízení vozu Caravelle může být až o 160 000 Kč výhodnější.

Za svými většími sourozenci nijak nezaostává ani nejmenší člen rodiny užitkových vozů Volkswagen. Caddy je zvenku kompaktní, ale uvnitř obrovský, takže hravě přepraví jak veškeré věci potřebné při podnikání během týdne, tak i celou rodinu při víkendové cestě za dobrodružstvím. Díky výkonným a zároveň úsporným motorům se přitom ani trochu nezadýchá. A v rámci „Dobrých zpráv v těžké době“ nesmí samozřejmě chybět informace o podzimním zvýhodnění na modely Caddy ve výši až 72 600 Kč.

Kreativně kampaň zpracovávala agentura DDB, nákup inzertních prostor měla na starosti agentura Mediacom.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~