„Audi now.“ – prémiová mobilita od 9990 Kč měsíčně

Praha, 20. listopadu 2014 – Audi Finance od ŠkoFINu přináší nový produkt „Audi now.“, který umožňuje soukromým osobám užívat si bezstarostné mobility na prémiové úrovni formou operativního leasingu. Atraktivní nabídka platí pro model A3 Sportback s bohatou výbavou, v němž lze jezdit již za 9990 Kč měsíčně. Servisní a další služby si mohou zákazníci zvolit za příplatek.

  • Audi Finance od ŠkoFINu spouští operativní leasing pro soukromé osoby
  • Atraktivní Audi A3 Sportback již od 9990 Kč měsíčně
  • Volitelné servisní a další služby za příplatek 999 Kč/měsíc
 „Audi now.“ – prémiová mobilita od 9990 Kč měsíčně

„Operativní leasing „Audi now.“ v programu Audi Finance od ŠkoFINu cílí na soukromé osoby, které požadují bezproblémovou mobilitu na prémiové úrovni s přehlednými a předvídatelnými finančními náklady,“ říká Thomas Otter, vedoucí divize Audi. Zákazník si vůz pronajímá na dobu 24 měsíců a platí pouze předem stanovenou splátku, která zahrnuje kompletní pojištění a podle uvážení klienta také kompletní servis a pravidelnou údržbu včetně pneuservisu s povinnými zimními pneumatikami. Zákazník tak může používat nový prémiový vůz značky Audi bez jakéhokoli rizika a obměňovat ho každé dva roky.

„Společnost ŠkoFIN byla první finanční společností, která na český trh uvedla službu umožňující pronájem vozu prostřednictvím operativního leasingu i pro soukromé osoby. Se spuštěním služby ‘Audi now.‘ tak nyní nabízíme tento produkt pro vozy již čtyř značek z koncernu Volkswagen. Dosavadní vývoj obchodu a zájem zákazníků o operativní leasing nám potvrzuje, že uvedení této služby byl krok správným směrem,“ říká Petr Abrahámek, ředitel obchodu a marketingu ŠkoFIN.

V rámci služby „Audi now.“ v programu Audi Finance od ŠkoFINu si mohou zákazníci zvolit Audi A3 Sportback Attraction 1.2 TFSI 81 kW (110 k) v červené nebo černé barvě. Rozsáhlá sériová výbava obsahuje mimo jiné 7 airbagů, dynamický podvozek, elektrické ovládání oken vpředu a vzadu, klimatizaci Climatic, kůží obšitý volant, mlhové světlomety vpředu a systém start-stop. Nadstandardní výbava zahrnuje xenonové světlomety plus, Audi Parking System, loketní opěrku, vyhřívání sedadel vpředu, tempomat, černobílý informační systém řidiče, 16“ kola z lehké slitiny, handsfree Bluetooth a rádio MMI s elektricky výsuvným 5,8“ barevným displejem, přehrávačem CD/MP3/WMA a čtečkou paměťových karet SDHC.

Atraktivní Sportback, jehož ceníková cena je 635 100 Kč, lze díky „Audi now.“ provozovat po dobu 24 měsíců již za 9990 Kč měsíčně. V této splátce je započteno havarijní pojištění, povinné ručení, silniční daň a poplatek za rádio. Výše splátky je závislá na zvolené výši spoluúčasti (1 % nebo 5 %). Limit pro ujeté kilometry je stanoven na 20 000 km za rok. Jedinými výdaji navíc jsou pohonné hmoty a případně dálniční známka.

Další volitelnou položkou kromě spoluúčasti jsou servisní služby, s nimiž se měsíční splátka zvýší o 999 Kč/měsíc (celková splátka za Audi A3 Sportback pak začíná na částce 10 989 Kč/měsíc). Servisní služby obsahují veškeré body pravidelné údržby předepsané výrobcem včetně výměny motorového oleje, dále doplňování kapaliny do ostřikovačů při předepsané servisní prohlídce, výměnu stíracích lišt, údržbu klimatizace, běžné opotřebení a závady (pokud nevznikly v rozporu s návodem k obsluze), drobný materiál (žárovky, pojistky) s limitem 1500 Kč pro celé smluvní období a kompletní pneuservis s druhou sadou sezónních pneumatik.

Více informací naleznete na www.audinow.cz.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~