20. výročí modelu SEAT Alhambra – styl, design, technika

Praha, 01/03/2016 – Nejprostornější a nejvšestrannější model v nabídce značky SEAT slaví své kulaté jubileum speciální edicí. První generace modelu SEAT Alhambra byla představena před 20 lety – a rychle se stala úspěšným modelem pro rodinný život, koníčky a volný čas, jakož i pro firmy a fleetové zákazníky. Mezi hlavní silné stránky dynamického MPV pro aktivní lidi v současnosti patří maximální variabilita, nejmodernější technika a asistenční systémy, výkonné a úsporné motory a univerzální konektivita. A k tomu je nutné připočítat také typické vlastnosti všech vozů SEAT v podobě výjimečně vysoké kvality a dokonalého zpracování v kombinaci s excelentním poměrem cena/výkon.

  • Atraktivní speciální edice ke kulatému jubileu úspěšného MPV
  • Jedinečné stylistické prvky, prémiová výbava
  • Inovativní technika pro maximální komfort, bezpečnost, konektivitu
 20. výročí modelu SEAT Alhambra – styl, design, technika

Nová speciální edice k 20. výročí modelu SEAT Alhambra kombinuje jedinečné stylistické prvky s rozsáhlým souborem technologií. Tato edice je na první pohled rozpoznatelná podle 17“ kol z lehké slitiny s leskle černou povrchovou úpravou, která dokonale ladí s xenonovými světlomety, tmavě tónovanými skly bočních a zadních oken a velkým panoramatickým skleněným posuvným střešním oknem. Interiér je definován osobitým čalouněním tmavou Alcantarou s prošíváním ve světlém odstínu „corn silk“. Cestující v první řadě modelu Alhambra 20th anniversary edition si užívají sportovních sedadel s masážní funkcí.

Stejně rozsáhlá je i technická výbava jubilejní edice. Bezklíčkový přístupový systém otvírá dveře do interiéru vozidla, které patří mezi nejinovativnější modely ve svém segmentu – dokonce i zadní výklopné víko lze ovládat bezdotykově pouhým pohybem nohy. Stejně jako zadní výklopné víko se i dvoje posuvné boční dveře otvírají a zavírají elektricky. Komplexní soubor bezpečnostních a asistenčních systémů zahrnuje asistenta pro jízdu v jízdním pruhu Lane Assist, asistenta pro sledování mrtvého úhlu, asistenta pro rozpoznávání dopravních značek a asistenta pro ovládání dálkových světlometů. Součástí výbavy je také navigační systém SEAT, zatímco na přání dodávaný systém Full Link pro připojení chytrého telefonu zaručuje dokonalou konektivitu.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~