Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Modernizované Audi A3 již v předprodeji

Modernizované Audi A3 již v předprodeji

Praha, 11. července 2016 – Modernizované Audi A3 lze u českých autorizovaných prodejců Audi již objednávat v karosářských variantách Sportback, Limuzína a Cabriolet. Nové Audi A3 zaujme ještě sportovnějším a expresivnějším stylem, ale i progresivní výbavou, která byla rozšířena mimo jiné o velký počet inovativních asistenčních, informačních a zábavních systémů včetně nejmodernějších funkcí v oblasti konektivity. Novinkami pod kapotou jsou zážehové jednotky 1.0 TFSI a 2.0 TFSI. Ceny nového Audi A3 na českém trhu začínají od 599 900 Kč a již od začátku předprodeje je k dispozici akční paket Lifestyle.

Celý článek

———

Technická modernizace kompaktního bestselleru – nové Audi A3

Technická modernizace kompaktního bestselleru – nové Audi A3

Praha, 6. dubna 2016 – Úspěšný model Audi A3 bude nyní ještě atraktivnější díky novým asistenčním systémům, motorům a nově navrženým předním a zadním světlometům. Novinkou ve výbavě je navíc inovativní ovládací a zobrazovací koncept Audi virtual cockpit. Nové Audi A3 je k dispozici ve třídveřové verzi, jako Sportback, Limuzína a Cabriolet. Také sportovní varianta Audi S3 přichází s četnými novinkami a nabízí ještě vyšší dynamický potenciál. Díky verzím Audi A3 Sportback e-tron a Audi A3 Sportback g-tron naleznou zákazníci v modelové řadě A3 nejrozmanitější nabídku variant poháněcího ústrojí v kompaktním segmentu.

Celý článek

———

Audi nasadí tři vozy do 4. New Energies Rallye Český Krumlov 2015

Audi nasadí tři vozy do 4. New Energies Rallye Český Krumlov 2015

Praha, 22. května 2015 – Audi nasadí tři vozy Audi A3 Sportback s alternativními pohony do nadcházející soutěže 4. New Energies Rallye Český Krumlov 2015, jejímž hlavním partnerem je Porsche Česká republika, importér vozů Volkswagen, Audi a SEAT. Jedná se o modely A3 Sportback g-tron s pohonem na CNG a A3 Sportback e-tron s hybridním pohonem a možností vnějšího nabíjení. Speciální soutěž pro ekologická vozidla se jede ve dnech 22. až 23. května 2015 v rámci Rallye Český Krumlov a má podobu jízd pravidelnosti s vloženými testy přesnosti.

Celý článek

———

Nové Audi A3 Sportback e-tron: plnohodnotný vůz pro elektrickou mobilitu

Nové Audi A3 Sportback e-tron: plnohodnotný vůz pro elektrickou mobilitu

Praha, 27. února 2015 – Audi uvádí na český trh svůj první model s plug-in hybridním pohonem s možností vnějšího nabíjení. Nové Audi A3 Sportback e-tron* ujede v čistě elektrickém režimu až 50 km s nulovými lokálními emisemi, zatímco v hybridním režimu nabízí dynamiku čistokrevného sportovního vozu. Novinka, která je již k dispozici u vybraných českých prodejců Audi, si v plném rozsahu zachovává prémiový charakter i praktické přednosti oblíbeného modelu A3 Sportback s konvenčním pohonem. Základní cena nového Audi A3 Sportback e-tron byla stanovena na 989 900 Kč.

Celý článek

———

„Audi now.“ – prémiová mobilita od 9990 Kč měsíčně

„Audi now.“ – prémiová mobilita od 9990 Kč měsíčně

Praha, 20. listopadu 2014 – Audi Finance od ŠkoFINu přináší nový produkt „Audi now.“, který umožňuje soukromým osobám užívat si bezstarostné mobility na prémiové úrovni formou operativního leasingu. Atraktivní nabídka platí pro model A3 Sportback s bohatou výbavou, v němž lze jezdit již za 9990 Kč měsíčně. Servisní a další služby si mohou zákazníci zvolit za příplatek.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 12 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~