Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Euro NCAP: Pět hvězd pro Audi A5 a Audi Q2

Euro NCAP: Pět hvězd pro Audi A5 a Audi Q2

Praha, 2. prosince 2016 – Nové modely Audi A5 a Q2 obdržely v testech Euro NCAP nejvyšší pětihvězdičkové hodnocení, a patří tak mezi nejbezpečnější automobily ve svých segmentech. To platí jak pro bezpečnost dospělých cestujících a dětí, tak i pro ochranu chodců a další bezpečnostní systémy.

Celý článek

———

Nové Audi A5 Coupé již v předprodeji

Nové Audi A5 Coupé již v předprodeji

Praha, 24. listopadu 2016 – Audi zahajuje předprodej druhé generace modelu A5 Coupé, která po devíti letech nahrazuje úspěšného předchůdce. Zdokonalený design nového Audi A5 Coupé je umocněn sofistikovanou aerodynamikou, zatímco o nevšední zážitky z jízdy se postará nejmodernější technika od nového podvozku, přes výkonné a úsporné motory až po inovativní informační, zábavní a asistenční systémy. Zákazníci na českém trhu mohou nové Audi A5 Coupé objednávat za ceny od 1 034 900 Kč včetně DPH. Na vrcholu nabídky stojí Audi S5 Coupé s motorem 3.0 TFSI o výkonu 260 kW (354 k) za 1 727 900 Kč včetně DPH.

Celý článek

———

Premiéra nového Audi A5 Coupé hitem Legend

Premiéra nového Audi A5 Coupé hitem Legend

Praha, 6. června 2016 – Značka Audi bude opět jedním z hlavních lákadel největší akce pro všechny fanoušky aut - slavnosti Legendy, jejíž třetí ročník se koná 11. a 12. června v anglickém parku areálu Psychiatrické nemocnice v Praze 8 - Bohnicích. Hitem stánku čtyř kruhů bude nové Audi A5 Coupé, které se bezprostředně po světové premiéře představí v Česku.

Celý článek

———

Sportovní elegance – nové modely Audi A5 a S5 Coupé

Sportovní elegance – nové modely Audi A5 a S5 Coupé

Praha, 2. června 2016 – Značka Audi uvedla v roce 2007 do segmentu střední třídy revoluční model A5. Ingolstadtský výrobce prémiových automobilů vytvořil umělecké dílo, které vyvolalo obrovský zájem fanoušků po celém světě. O devět let později přichází druhá generace – s novým, zdokonaleným vzhledem a nejmodernější technikou. Nová generace modelu A5 Coupé je atletická, sportovní a elegantní. Její design jde ruku v ruce se sofistikovanou aerodynamikou. A5 přesvědčí i technikou, ukrytou pod elegantním zevnějškem, ať se jedná o zcela nový podvozek, výkonné motory, nebo inovativní informační, zábavní a asistenční systémy.

Celý článek

———

Jarní akční nabídka Audi Bonus

Jarní akční nabídka Audi Bonus

Praha, 30. dubna 2014 – Jaro je v plném proudu a Audi láká na atraktivní akční nabídky. Českým zákazníkům dělá značka se čtyřmi kruhy radost výhodnou prodejní akcí Audi Bonus. Modely Audi A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5 a Q7 lze v různých karosářských variantách a s rozmanitými motory pořídit s velmi bohatou výbavou za mimořádně příznivé ceny.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 7 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~