Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Ještě sportovnější a mnohostrannější:<br>Přichází druhá generace modelu Audi Q5

Ještě sportovnější a mnohostrannější:
Přichází druhá generace modelu Audi Q5

Praha, 29. září 2016 – Audi představuje druhou generaci úspěšného modelu Audi Q5, jejíž prodej bude zahájen začátkem roku 2017. SUV se čtyřmi kruhy snoubí sportovní charakter limuzíny Audi s všestranností a mimořádnou variabilitou interiéru. Nové Audi Q5 stanovuje opět měřítka ve svém segmentu, ať se jedná o konektivitu, hospodárnost nebo asistenční systémy.

Celý článek

———

Úspěšný model: Milionté Audi Q5 z Ingolstadtu

Úspěšný model: Milionté Audi Q5 z Ingolstadtu

Praha, 4. srpna 2016 – Ve čtvrtek 4. srpna 2016 sjel z montážní linky miliontý vůz Audi Q5, vyrobený v hlavním závodě Audi v Ingolstadtu. Jubilejní automobil, SQ5 v odstínu modrá Sepang, si objednala jedna rodina v Německu. Mezinárodní úspěch Audi Q5 započal v roce 2008, kdy značka Audi vstoupila s tímto modelem do segmentu SUV střední třídy. Tehdy to byl po Audi Q7 druhý model Q značky se čtyřmi kruhy. Od té doby se z Audi Q5 stal magnet zájmu zákazníků a díky tomu jezdí tento model po silnicích ve více než 100 zemích. Celkový počet vozů, dodaných zákazníkům na celém světě, činí téměř 1,6 milionu. Audi totiž vyrábí model Q5 pro velké asijské trhy také v Číně a Indii.

Celý článek

———

Audi začátkem března spustí novou kampaň „Modely Q od Audi“

Audi začátkem března spustí novou kampaň „Modely Q od Audi“

Praha, 25. února 2016 – Audi přichází v březnu a dubnu s cílenou kampaní s mottem: „S nadhledem. Pod kontrolou“, v níž představí své modely v kategorii SUV: Q3, Q5 a Q7. Hlavním motivem je znak velkého industriálního Q, který nesou všechna ingolstadtská SUV v názvu a který odkazuje na pohon všech kol quattro. V rámci kampaně „Modely Q od Audi“, rozdělené na fázi imageovou a fázi propagující konkrétní zvýhodněné nabídky, budou využita outdoorová, tištěná a internetová média. Kreativní část přípravy celé kampaně měl na starosti tým společnosti SOOO s.r.o..

Celý článek

———

Výhodné akční pakety pro Audi Q5

Výhodné akční pakety pro Audi Q5

Praha, 1. září 2014 – Audi Q5 je díky své vrozené všestrannosti vozem mnoha tváří. Zákazníci si navíc mohou vzhled modelu Q5 přizpůsobit svým představám a preferencím volbou vhodné výbavy na přání. Nejvýraznější proměnu umožňují pakety Sport a Offroad, které lze nyní v rámci akční nabídky pořídit se zvýhodněním ve výši 70 000 Kč včetně DPH.

Celý článek

———

Jarní akční nabídka Audi Bonus

Jarní akční nabídka Audi Bonus

Praha, 30. dubna 2014 – Jaro je v plném proudu a Audi láká na atraktivní akční nabídky. Českým zákazníkům dělá značka se čtyřmi kruhy radost výhodnou prodejní akcí Audi Bonus. Modely Audi A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5 a Q7 lze v různých karosářských variantách a s rozmanitými motory pořídit s velmi bohatou výbavou za mimořádně příznivé ceny.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 6 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~