Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Nový vzhled a nové výbavy –  modely Audi A6 a A7 jsou ještě atraktivnější

Nový vzhled a nové výbavy – modely Audi A6 a A7 jsou ještě atraktivnější

Praha, 22. dubna 2016 – Modelové řady vyšší třídy Audi A6 a Audi A7 Sportback jsou ještě kvalitnější. Exteriér karosářských variant Limuzína a Avant má ostřejší rysy a všechny modely obdržely vylepšení v interiéru a nové výbavy. Pro A6 allroad quattro je k dispozici nový rozsáhlý paket výbavy. Přepracovanou rodinu modelů vyšší třídy bude možné v dohledné době na celém světě objednávat. První vozy budou předány zákazníkům v létě.

Celý článek

———

Audi A7 Sportback h-tron quattro

Audi A7 Sportback h-tron quattro

Praha, 19. listopadu 2014 – Audi A7 Sportback h-tron quattro ujede více než 500 kilometrů na jednu náplň palivové nádrže a jeho výfukové plyny neobsahují nic víc než několik kapek vody. Audi představuje nový prototyp u příležitosti autosalonu v Los Angeles včetně možnosti pro motoristické novináře ujet s tímto vozem prvních několik testovacích kilometrů po veřejných komunikacích.

Celý článek

———

Nové Audi A7 Sportback

Nové Audi A7 Sportback

Značka Audi důkladně přepracovala modelovou řadu A7 Sportback. Velké pětidveřové kupé je nyní ještě výkonnější a atraktivnější – díky nové paletě motorů, novým převodovkám, novým předním a zadním světlometům a novým informačním a zábavním systémům. Nový A7 Sportback kombinuje emocionální přitažlivost a sportovní charakter kupé s komfortem limuzíny a funkčními přednostmi modelů Avant.

Celý článek

———

Nové Audi A7 Sportback míří na český trh

Nové Audi A7 Sportback míří na český trh

Praha, 21. července 2014 – Audi uvádí na český trh modernizovaný model Audi A7 Sportback a jeho vysokovýkonnou variantu S7 Sportback. V českých autosalonech je bude v brzké době následovat také vrcholný model RS 7 Sportback. Zákazníci mají na výběr nové motory a převodovky v kombinaci s celou řadou inovativních prvků výbavy, z nichž nejnápadnější jsou nové světlomety LED, resp. Matrix LED. Ceny Audi A7 Sportback na českém trhu začínají na 1 309 900 Kč včetně DPH.

Celý článek

———

Audi A7 Sportback 3.0 TDI competition: 25 let Audi TDI

Audi A7 Sportback 3.0 TDI competition: 25 let Audi TDI

Praha, 17. července 2014 – Audi slaví 25. narozeniny technologie TDI impozantními výkonovými parametry a jízdní dynamikou sportovního vozu. Právě jimi je obdařena speciální edice Audi A7 Sportback 3.0 TDI competition. Jubilejní model dosahuje nejvyššího výkonu 240 kW (326 k) a maximálního točivého momentu 650 N.m, což umožňuje zrychlení z 0 na 100 km/h za 5,1 sekundy.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 7 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~