Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Bestseller s novým vzhledem –<br>  Prémiové SUV Audi Q3 je nyní ještě atraktivnější

Bestseller s novým vzhledem –
Prémiové SUV Audi Q3 je nyní ještě atraktivnější

Praha, 1. prosince 2016 – Bestseller Audi Q3 je nyní ještě atraktivnější. Nové detaily vnějšího designu od sebe vzájemně ještě výrazněji odlišují výbavové linie design a sport, jakož i exteriérový paket S line. Nabídku navíc rozšiřuje nová sportovní speciální edice Audi Q3 S line competition. Prodej v České republice je zahájen.

Celý článek

———

Audi začátkem března spustí novou kampaň „Modely Q od Audi“

Audi začátkem března spustí novou kampaň „Modely Q od Audi“

Praha, 25. února 2016 – Audi přichází v březnu a dubnu s cílenou kampaní s mottem: „S nadhledem. Pod kontrolou“, v níž představí své modely v kategorii SUV: Q3, Q5 a Q7. Hlavním motivem je znak velkého industriálního Q, který nesou všechna ingolstadtská SUV v názvu a který odkazuje na pohon všech kol quattro. V rámci kampaně „Modely Q od Audi“, rozdělené na fázi imageovou a fázi propagující konkrétní zvýhodněné nabídky, budou využita outdoorová, tištěná a internetová média. Kreativní část přípravy celé kampaně měl na starosti tým společnosti SOOO s.r.o..

Celý článek

———

Dvě vítězství pro Audi v anketě „Best Cars 2015“

Dvě vítězství pro Audi v anketě „Best Cars 2015“

Praha, 30. ledna 2015 – Audi získalo v letošním ročníku ankety „Best Cars“ dvě celková vítězství. Rozhodli o tom čtenáři časopisu „auto motor und sport“. Udílení cen proběhlo tento týden ve Stuttgartu.

Celý článek

———

Úspěšný vůz je nyní ještě lepší – nové Audi Q3

Úspěšný vůz je nyní ještě lepší – nové Audi Q3

Modelová řada Q3 se těší od uvedení na trh na podzim 2011 velké přízni zákazníků značky Audi. Ovšem i vynikající a úspěšný vůz může být vylepšen, jak Audi dokazuje s novými modely Audi Q3 a RS Q3, které dostaly do vínku nejen modernizovaný design, ale i řadu technických novinek.

Celý článek

———

Jarní akční nabídka Audi Bonus

Jarní akční nabídka Audi Bonus

Praha, 30. dubna 2014 – Jaro je v plném proudu a Audi láká na atraktivní akční nabídky. Českým zákazníkům dělá značka se čtyřmi kruhy radost výhodnou prodejní akcí Audi Bonus. Modely Audi A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5 a Q7 lze v různých karosářských variantách a s rozmanitými motory pořídit s velmi bohatou výbavou za mimořádně příznivé ceny.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 8 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~