Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Sportovní a úsporné, svěží a atraktivní –  Nové Audi A1 Sportback

Sportovní a úsporné, svěží a atraktivní – Nové Audi A1 Sportback

Důkazem oblíbenosti modelů Audi A1 a A1 Sportback je více než 500 000 prodaných vozů od jejich uvedení na trh v roce 2010. Kompaktní modely Audi, z nichž na český trh nyní přichází modernizovaná pětidveřová verze A1 Sportback, jsou ještě atraktivnější díky upravenému vnějšímu i vnitřnímu designu. Celkovou atraktivitu zvyšují svěží ozdobné prvky a laky. Nejmenší aktuální Audi se vyznačuje jízdními vlastnostmi, které si v ničem nezadají s vozy střední třídy. Díky tuhé karoserii a krátkému rozvoru je agilní a obratné.

Celý článek

———

Prodej modelu Audi A1 Sportback zahájen

Prodej modelu Audi A1 Sportback zahájen

Praha, 1. února 2012 – Audi uvádí na český trh pětidveřovou verzi své nejmenší modelové řady, která přinesla do segmentu malých vozů individuální design s mladistvým charakterem a vysokým emočním nábojem. V loňském roce tyto vlastnosti nového Audi A1 po celém světě oslovily 118 200 zákazníků. Nový A1 Sportback uspokojí náročné řidiče sportovními jízdními vlastnostmi a vynikající hospodárností. Modely A1 Sportback lze již objednávat, první vozy se v showroomech českých prodejců Audi objeví na přelomu ledna a února.

Celý článek

———

Audi opět v čele prémiových vozů

Audi opět v čele prémiových vozů

Praha, 6. ledna 2012 – Značka Audi v České republice pošestnácté za sebou obhájila pozici lídra v luxusním segmentu. V loňském roce se pro vozy Audi rozhodlo 3675 zákazníků.

Celý článek

———

Nový vrchol třídy malých vozů: Audi A1 quattro

Nový vrchol třídy malých vozů: Audi A1 quattro

Praha, 21. prosince 2011 – Audi korunuje svou úspěšnou modelovou řadu A1 exkluzivním vrcholným modelem A1 quattro. Limitovaná edice 333 exemplářů s nevšední dynamikou míří na vrchol třídy malých vozů. Dvoulitrový turbomotor této novinky poskytuje nejvyšší výkon 188 kW (256 k) a točivý moment 350 N.m, který je přenášen na všechna čtyři kola. Audi A1 quattro zvládne sprint z nuly na 100 km/h za 5,7 sekundy a dosahuje nejvyšší rychlosti 245 km/h.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 4. z celkem 4 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~