Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Nové Audi A6 allroad quattro Vuz, který nezná hranice

Nové Audi A6 allroad quattro Vuz, který nezná hranice

Již obe první generace modelu allroad quattro predstavené v letech 2000 a 2006 dosáhly skvelých prodejních úspechu a na tuto tradici nyní naváže tretí generace. Nové Audi A6 allroad quattro rozširuje svým talentem sportovní charakter elegantního kombi A6 Avant. V jízde totiž muže pokracovat i tam, kde asfaltovaná silnice koncí. Ctyri nabízené motory pokrývají rozpetí nejvyšších výkonu od 150 kW (204 k) do 230 kW (313 k) a svou suverénní hnací sílu spojují s presvedcivou hospodárností.

Celý článek

———

Nové Audi A6 allroad: Avant pro všechny silnice a cesty

Nové Audi A6 allroad: Avant pro všechny silnice a cesty

12.ledna 2012 - Již obě první generace modelu allroad quattro představené v letech 2000 a 2006 dosáhly skvělých prodejních úspěchů a na tuto tradici nyní naváže třetí generace. Nové Audi A6 allroad quattro rozšiřuje svými univerzálními schopnostmi možnosti využití prostorného a elegantního kombi A6 Avant. V jízdě totiž může pokračovat i tam, kde asfaltovaná silnice končí. V porovnání s předchozí generací výkonové parametry vzrostly, ale spotřeba paliva klesla až o 20 procent.

Celý článek

———

Audi opět v čele prémiových vozů

Audi opět v čele prémiových vozů

Praha, 6. ledna 2012 – Značka Audi v České republice pošestnácté za sebou obhájila pozici lídra v luxusním segmentu. V loňském roce se pro vozy Audi rozhodlo 3675 zákazníků.

Celý článek

———

Audi A6 allroad quattro pro Tomáše Krause

Audi A6 allroad quattro pro Tomáše Krause

Praha, 26. října 2011 – Audi ve spolupráci s prodejcem Auto Jarov podpořili dvojnásobného mistra světa a několikanásobného vítěze světového poháru ve skicrossu Tomáše Krause. Dlouhodobá jednání mezi Krausovou zastupující agenturou Sport Invest Group a českým zastoupením německé automobilky byla dotažena do úspěšného konce a elitní sportovec tak mohl z rukou Ondřeje Kulicha, Fleet & Marketing managera Audi, převzít vůz Audi A6 allroad quattro.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 4. z celkem 4 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~