Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Crafter Experience Roadshow míří do 25 měst

Crafter Experience Roadshow míří do 25 měst

Praha, 13. dubna 2017 – Volkswagen Užitkové vozy zahajuje na českém trhu prodej nové generace modelové řady Crafter a u této příležitosti vyráží s novým Crafterem za svými zákazníky do 25 měst po celé České republice. V rámci Crafter Experience Roadshow se mohou zájemci důkladně seznámit s novinkou, která přináší do svého segmentu nepřeberné množství technických inovací i výjimečnou úroveň užitných vlastností, střižených na míru firmám a živnostníkům v nejrůznějších oborech podnikání.

Celý článek

———

Anketa „World Car of the Year 2017“: Tiguan postoupil mezi tři finalisty

Anketa „World Car of the Year 2017“: Tiguan postoupil mezi tři finalisty

Praha, 12. dubna 2017 – Nejnovější generace modelu Tiguan, která se prodává od loňského roku, navázala na úspěchy svého předchůdce. Tiguan byl nyní zvolen mezi tři finalisty letošní ankety „World Car of the Year“ – Světový vůz roku. Úspěšný model přesvědčuje nejen mezinárodní odborné novináře, ale i zákazníky. Ti si od zahájení předprodeje v roce 2016 objednali již více než 300 000 vozů Tiguan.

Celý článek

———

Nový Crafter – Nová dimenze

Nový Crafter – Nová dimenze

Optimální užitné vlastnosti pro specifické požadavky zákazníků z nejrůznějších odvětví: Nový Crafter nabízí zákaznicky orientovaná řešení dopravy při nejvyšší hospodárnosti. Zákazníky přesvědčí příkladnou funkčností s vyšší užitnou hmotností, větším objemem nákladového prostoru, optimalizovanými vnějšími rozměry a mimořádně vysokým počtem variant pohonu i karosářských verzí. Díky tomu nabízí praktická řešení pro každodenní provoz a individuální přepravní úkoly ve všech oblastech využití.

Celý článek

———

Touran je poprvé nejprodávanější MPV v Evropě

Touran je poprvé nejprodávanější MPV v Evropě

Praha, 9. února 2017 – Volkswagen Touran je poprvé nejúspěšnější MPV v Evropě. Podle zjištění renomované společnosti pro výzkum trhu IHS Automotive se Touran prosadil v roce 2016 s více než 112 000 registracemi na evropském kontinentu jako nejprodávanější MPV. Na českém trhu je model Touran také mimořádně úspěšný. V roce 2016 si připsal celkem 2152 registrací. Nejnovější generace všestranného modelu s inovativními asistenčními, informačními a zábavními systémy se prodává ve více než 40 zemích na celém světě. Díky systému sklopných sedadel „Fold Flat“ (až sedm sedadel a objem zavazadlového prostoru až 834 litrů) je Touran považován za jedno z nejvariabilnějších víceúčelových vozidel kategorie MPV (Multi Purpose Vehicle) bez ohledu na velikost.

Celý článek

———

Volkswagen Užitkové vozy zahajuje předprodej nového Crafteru

Volkswagen Užitkové vozy zahajuje předprodej nového Crafteru

Praha, 6. února 2017 – Zcela nový Volkswagen Crafter lze již objednávat u českých prodejců. Nová generace největšího modelu značky Volkswagen Užitkové vozy přesvědčila již krátce po své premiéře svými kvalitami odbornou porotu mezinárodní ankety „International Van of the Year 2017“ (Mezinárodní lehké užitkové vozidlo roku 2017). Nositel prestižního titulu se může stát nepostradatelným pomocníkem českých živnostníků, podnikatelů a firem za cenu již od 513 109 Kč bez DPH.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 260 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~