Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Volkswagen uvádí nový Amarok V6 na český trh

Volkswagen uvádí nový Amarok V6 na český trh

Praha, 1. listopadu 2016 – Nový Volkswagen Amarok V6 přichází na český trh v technicky a vizuálně výrazně přepracované podobě. Nejvýznamnější změna, výkonný a úsporný šestiválcový motor TDI, se nachází pod kapotou, ale přítomnost nového zdroje suverénní hnací síly prozrazuje již na první pohled atletičtější příď, doplněná v interiéru novou přístrojovou deskou. Zpočátku mají zájemci o komfortní, bezpečný a robustní pick-up Amarok na výběr dvě výkonové varianty motoru V6 a tři stupně výbavy s cenami již od 980 009 Kč včetně DPH.

Celý článek

———

Nový Volkswagen Amarok a Amarok Canyon oslaví premiéru na IAA Užitkové vozy

Nový Volkswagen Amarok a Amarok Canyon oslaví premiéru na IAA Užitkové vozy

Praha, 14. září 2016 – Speciální edice Amarok Canyon a výbavová linie Amarok Comfortline, poháněné novými vidlicovými šestiválci značky Volkswagen Užitkové vozy, oslaví svou světovou premiéru na IAA v Hannoveru. Výstavní premiéru zažijí také nové modelové varianty Amarok Aventura a Amarok Highline. Rovněž poprvé k vidění bude druhý výkonový stupeň motoru V6 pro model Amarok, šestiválec o výkonu 150 kW/204 k, který bude k dispozici v modelových variantách Canyon, Comfortline a Highline – s osmistupňovou samočinnou převodovkou a trvalým pohonem všech kol 4MOTION, nebo později také s šestistupňovou mechanickou převodovkou a připojitelným pohonem všech kol.

Celý článek

———

Volkswagen Amarok: jízda v prémiovém pick-upu

Volkswagen Amarok: jízda v prémiovém pick-upu

Praha, 25. května 2016 – Volkswagen Užitkové vozy zveřejňuje první jízdní záběry nového modelu Amarok Aventura. Prémiový pick-up v segmentu B bude nabízen s nejnovější generací vidlicového šestiválce. Terénní vozidlo nabízí zákazníkům mnoho novinek také v interiéru. Mezi ně patří atraktivní přístrojová deska, včetně barevného multifunkčního ukazatele ve speciální edici Aventura u příležitosti uvedení na trh, a nejnovější audiosystémy a navigační systémy. Amarok nabízí navíc sedadla ergoComfort pro řidiče a spolujezdce vpředu, která jsou nastavitelná ve 14 směrech a již byla oceněna za svou ergonomickou konstrukci.

Celý článek

———

Volkswagen Amarok nyní s výkonným šestiválcem

Volkswagen Amarok nyní s výkonným šestiválcem

Praha, 2. května 2016 – Volkswagen Užitkové vozy posouvá laťku ještě výš. Amarok, prémiový pick-up v segmentu B, dostane větší „srdce“ v podobě nejnovější generace vidlicového šestiválce, jehož prostřednictvím bude schopen maximálně realizovat svůj výkonový potenciál. Budoucí řidiči Amaroku budou mít s novým agregátem 3,0 litru k dispozici o jeden litr vyšší zdvihový objem. Pick-up, který je doma na silnici i v terénu, dosahuje ve vrcholné verzi maximálního točivého momentu 550 N.m a nejvyššího výkonu 165 kW/224 k.

Celý článek

———

Prémiový pick-up Amarok dostane nejnovější design značky Volkswagen Užitkové vozy

Prémiový pick-up Amarok dostane nejnovější design značky Volkswagen Užitkové vozy

Praha, 21. dubna 2016 – První skici designu značky Volkswagen Užitkové vozy ukazují, kam směřuje vývoj modelu Volkswagen Amarok, který ztělesňuje prémiové výkony v pick-upovém segmentu B, neboť nabízí precizní jízdní vlastnosti osobního vozu při zachování maximálních schopností pro jízdu v terénu.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 16 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~