Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Nový Volkswagen Golf a Golf Variant lze již objednávat

Nový Volkswagen Golf a Golf Variant lze již objednávat

Praha, 24. ledna 2017 – Značka Volkswagen osobní vozy uvádí na český trh netrpělivě očekávané nové modely Golf a Golf Variant s mnoha technickými i designovými novinkami. Nejprodávanější Volkswagen na českém trhu přichází s ještě vytříbenějším stylem, progresivní výbavou a rozmanitou nabídkou modelů včetně legendárních sportovních verzí Golf GTI a Golf R, které nyní dosahují ještě vyšších dynamických parametrů. Paleta motorů pokrývá velmi široké spektrum výkonů od 81 kW (110 k) až do 228 kW (310 k). Nechybí ani verze s pohonem všech kol 4MOTION a převodovkami DSG. V březnu nabídku obohatí ještě plug-in hybridní verze Golf GTE a čistě elektrický e-Golf. Základní Golf Trendline s pětidveřovou karoserií a motorem 1.0 TSI o výkonu 81 kW (110 k) stojí 411 900 Kč, praktické rodinné kombi Golf Variant lze pořídit již za 441 900 Kč.

Celý článek

———

Světová premiéra modelu Golf pro rok 2017

Světová premiéra modelu Golf pro rok 2017

Wolfsburg, listopad 2016. Volkswagen digitalizuje velkou mo-dernizací nejúspěšnější model ve své historii. Během vývoje modelu Golf pro rok 2017 byla největší pozornost – kromě no-vých motorů, ještě ostřejšího designu a nových asistenčních systémů – zaměřena na zcela novou generaci informačních a zábavních systémů. Poprvé v kompaktní třídě, v celosvětovém měřítku, lze vrcholný systém „Discover Pro“ ovládat prostřednictvím gest. Se svým 9,2“ displejem tvoří koncepční a vizuální celek s digitálním panelem přístrojů Active Info Display, který je další novinkou v nabídce modelu Golf. Zároveň se zvětšila nabídka internetových služeb a aplikací. Modernizace modelu Golf s více než 33 miliony prodanými vozy navíc přináší do kompaktní třídy novou úroveň asistenčních systémů. Bezpečnost výrazně vylepšují systémy, mezi něž patří funkce City pro nouzové brzdění s novým rozpoznáváním chodců, nový asistent pro jízdu v dopravní koloně (částečně automatizovaná jízda rychlostí až 60 km/h) a rovněž v tomto segmentu nový asistent pro stav nouze (Emergency Assist).

Celý článek

———

Odpočítávání do listopadové modernizace Golfu:<br> Sedmý Golf – bestseller jezdí také elektricky

Odpočítávání do listopadové modernizace Golfu:
Sedmý Golf – bestseller jezdí také elektricky

Praha, 9. listopadu 2016 – Odpočítávání pokračuje: Již zítra představí Volkswagen rozsáhle modernizovaný model Golf, který naváže na úspěšnou historii bestselleru. Ta začala v roce 1974. Tehdy debutovala první generace modelové řady Golf. Se sedmou generací modelu Golf, představenou v roce 2012, následoval vůz, který se dokáže ještě intenzivněji propojit se svým okolím než všichni jeho předchůdci. Byla to také první modelová řada značky Volkswagen na základě modulární platformy MQB pro vozy s motorem uloženým vpředu napříč. Sedmá generace Golfu etablovala ve svém segmentu nový druh digitalizovaných ukazatelů a ovládacích prvků a uvedla do kompaktní třídy další asistenční systémy z vyšší třídy.

Celý článek

———

Odpočítávání do listopadové modernizace Golfu:<br> Šestý Golf – průkopník v oblasti bezpečnosti

Odpočítávání do listopadové modernizace Golfu:
Šestý Golf – průkopník v oblasti bezpečnosti

Praha, 7. listopadu 2016 – Odpočítávání se blíží ke konci, protože již za pouhé tři dny představí Volkswagen ve Wolfsburgu rozsáhle modernizovaný model Golf. Na start se pak postaví znovu Golf, který demokratizuje pokrok. Tento přístup má od představení prvního Golfu před 42 lety tradici. Od debutu šesté generace modelové řady Golf (2008) proniká z vyšší třídy do segmentu kompaktních vozů stále více asistenčních systémů – tím začala nenápadná revoluce automobilové bezpečnosti.

Celý článek

———

Odpočítávání do listopadové modernizace Golfu:<br> Pátý Golf – ryzí dynamika a návrat GTI

Odpočítávání do listopadové modernizace Golfu:
Pátý Golf – ryzí dynamika a návrat GTI

Praha, 2. listopadu 2016 – Byl to pátý Golf, který svým komfortem, dynamikou a kvalitou zastínil při svém debutu v roce 2003 leckteré konkurenty vyšší střední třídy. Jen o rok později ohlásil Golf s výkonem 200 koní, černou maskou chladiče a sportovními sedadly s legendárním károvaným vzorkem „Interlagos“ návrat verze GTI, která se opět stala samostatným modelem. Vysoká poptávka po Golfu, ani po modelu Golf GTI od té doby nepolevila. Golf GTI je dodnes nejúspěšnějším sportovním vozem v kompaktním segmentu. Samotný Golf je nedostižně nejprodávanějším evropským vozem všech dob. Krátce před nadcházející listopadovou modernizací bestselleru nastal nyní čas ke krátkému ohlédnutí. Na Golf V a rok 2003.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 25 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~