Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Odpočítávání do listopadové modernizace Golfu:<br> Pátý Golf – ryzí dynamika a návrat GTI

Odpočítávání do listopadové modernizace Golfu:
Pátý Golf – ryzí dynamika a návrat GTI

Praha, 2. listopadu 2016 – Byl to pátý Golf, který svým komfortem, dynamikou a kvalitou zastínil při svém debutu v roce 2003 leckteré konkurenty vyšší střední třídy. Jen o rok později ohlásil Golf s výkonem 200 koní, černou maskou chladiče a sportovními sedadly s legendárním károvaným vzorkem „Interlagos“ návrat verze GTI, která se opět stala samostatným modelem. Vysoká poptávka po Golfu, ani po modelu Golf GTI od té doby nepolevila. Golf GTI je dodnes nejúspěšnějším sportovním vozem v kompaktním segmentu. Samotný Golf je nedostižně nejprodávanějším evropským vozem všech dob. Krátce před nadcházející listopadovou modernizací bestselleru nastal nyní čas ke krátkému ohlédnutí. Na Golf V a rok 2003.

Celý článek

———

40 let modelu Golf GTI – 40 let bušení srdce<br> Studenti představují Volkswagen Golf GTI Heartbeat

40 let modelu Golf GTI – 40 let bušení srdce
Studenti představují Volkswagen Golf GTI Heartbeat

Praha, 5. května 2016 – Oslavy čtyřiceti let modelu Golf GTI a související světové premiéry na břehu jezera Wörthersee zvyšují tepovou frekvenci na maximum. Na mezinárodním setkání fanoušků GTI v Rakousku představilo dvanáct studentů společností Volkswagen a Sitech Sitztechnik svůj Golf GTI Heartbeat o výkonu 295 kW (400 k). Velkolepý zvuk motoru, koncept s kontrastními barvami, design s voštinovým vzorkem, symboly bušícího srdce a zvuková aparatura s výkonem 1360 W a sedmi reproduktory dávají jasně najevo, že se tito mladí talentovaní studenti nechali při návrhu interiéru a exteriéru svého vozu Golf GTI Heartbeat inspirovat emocemi, které vyvolává zkratka GTI, a 40letým jubileem modelu Golf GTI. Unikátní GTI na základě modelu Golf GTI Performance vzniklo za necelých devět měsíců na základě nápadů studentů ve věku 20 až 26 let z pěti učebních oborů.

Celý článek

———

Světová premiéra modelu Golf GTI Clubsport S

Světová premiéra modelu Golf GTI Clubsport S

Wolfsburg/Reifnitz, květen 2016. Golf GTI Clubsport S proletěl cílovou čárou „Zeleného pekla“ jako šíp. Nejvýkonnější Golf GTI všech dob, řízený německým závodním jezdcem Bennym Leuchterem (28), právě překonal na Severní smyčce Nürburgringu dosavadní rekordní čas na kolo v kategorii sériově vyráběných vozů s pohonem předních kol. Budoucí konkurenti budou muset překonat Leuchterův čas s GTI: 7:49:21 min. Tento exkluzivní nový sportovní vůz, odvozený z modelu Golf GTI Clubsport, vznikl na oslavu 40. výročí modelu GTI. Již Golf GTI Clubsport smazává hranice mezi sériově vyráběnými a závodními vozy díky výkonu 195 kW/265 k (který lze funkcí zvýšení plnicího tlaku přechodně zvýšit na 213 kW/290 k) a aerodynamice, která byla v mnoha oblastech zcela přepracována, aby se zvýšily přítlačné síly. Volkswagen dává legendární modelové řadě novou korunu modelem Golf GTI Clubsport S, který slaví světovou premiéru na Setkání GTI u jezera Wörthersee (4. až 7. května). Výkonové parametry nové vlajkové lodi řady Golf GTI zahrnují kdykoli dostupný nejvyšší výkon 228 kW/310 k, zrychlení z 0 na 100 km/h za 5,8 sekundy a nejvyšší rychlost 265 km/h (neomezená). Provozní hmotnost EU (včetně řidiče a zavazadel) byla snížena na 1360 kg. Nicméně je to právě rekordní čas na Severní smyčce, který skutečně dokládá výjimečnou rychlost tohoto vozu.

Celý článek

———

Setkání Wörthersee 2016: Volkswagen oslaví 40. narozeniny modelu Golf GTI

Setkání Wörthersee 2016: Volkswagen oslaví 40. narozeniny modelu Golf GTI

Praha, 28. dubna 2016 – Již 35. Setkání GTI u jezera Wörthersee, které bude zahájeno 4. května, se rychle blíží. Desetitisíce fanoušků GTI se mohou těšit na gigantickou party v malebném městečku Reifnitz na jižním břehu jezera Wörthersee, která se uskuteční u příležitosti 40. narozenin kultovního sportovního vozu. Volkswagen přiveze na tento festival všech sedm generací modelu Golf GTI a nový Golf GTI Clubsport. To však není všechno: V rámci legendárního Setkání GTI představí Volkswagen ve světové premiéře ještě ostřejší variantu edice „Clubsport“. Dosud nejvýkonnější sériově vyráběný Golf přijde na trh již na podzim jako limitovaná speciální edice.

Celý článek

———

Techno Classica 2016: 40 let modelu Golf GTI – výstavní expozice ve znamení magických tří písmen

Techno Classica 2016: 40 let modelu Golf GTI – výstavní expozice ve znamení magických tří písmen

Praha, 6. dubna 2016 – Volkswagen letos připomíná mimořádně „sportovní“ jubileum: Ve dnech 6. až 10. dubna 2016 budou na essenské výstavě Techno Classica probíhat oslavy 40. narozenin modelu Volkswagen Golf GTI, vozu, který se stal v průběhu uplynulých čtyř desetiletí skutečnou ikonou a dodnes dobývá srdce svých fanoušků jízdou na plný plyn.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 9 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~