Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Volkswagen představí na Pařížském autosalonu elektromobil pro novou éru mobility

Volkswagen představí na Pařížském autosalonu elektromobil pro novou éru mobility

Praha, 21. září 2016 – Expozice značky Volkswagen na letošním Pařížském autosalonu (1. až 16. října) bude zcela ve znamení světové premiéry pozoruhodné designérské studie „Think New.“. Nový koncepční vůz signalizuje vstup značky Volkswagen do nové éry mobility. Návštěvníci budou kromě toho moci obdivovat také neméně inovativní koncept elektromobilu BUDD-e, modernizované modelové řady Beetle a up!, jakož i speciální edici Tiguan BiTDI Carat Edition R-Line.

Celý článek

———

328 km/h! – nejrychlejší Beetle na světě

328 km/h! – nejrychlejší Beetle na světě

Praha, 20. září 2016 – Speciálně upravený Volkswagen Beetle stanovil nový rychlostní rekord v rámci tradiční akce World of Speed Event na pláních vyschlého jezera Bonneville v Utahu (USA). Beetle LSR (Land Speed Record), poháněný motorem 2.0 TSI s přeplňováním turbodmychadlem a přímým vstřikováním paliva, dosáhl na jednomílovém úseku rychlosti 328,195 km/h (205,122 mil/h), což je nejvyšší zaznamenaná rychlost v historii modelu Beetle.

Celý článek

———

Beetle Sunshinetour 2016:<br>Volkswagen poprvé představí veřejnosti modernizovaný model Beetle na největším srazu modelů Beetle na světě

Beetle Sunshinetour 2016:
Volkswagen poprvé představí veřejnosti modernizovaný model Beetle na největším srazu modelů Beetle na světě

Praha, 2. srpna 2016 – Podvanácté se ve dnech 19. až 21. srpna setká na pláži v německém Travemünde největší komunita fanoušků Brouka na světě. Organizátorka Gaby Kraftová má už téměř 600 přihlášek – to je nový rekord! Volkswagen se již mnoho let účastní akce Beetle Sunshinetour jako sponzor a v místě konání akce poprvé veřejnosti představí modernizované modely Beetle a Beetle Cabriolet. Tuto dvojici novinek doplní nevšední speciální model Beetle Denim.

Celý článek

———

Předprodej nového modelu Beetle Dune odstartován

Předprodej nového modelu Beetle Dune odstartován

Praha, 11. ledna 2016 – Volkswagen uvádí na český trh nový model Beetle Dune v robustním designu s nápadnými 18“ koly a zvýšenou světlou výškou. Radost z jízdy v kultovním modelu, který svým vzhledem připomíná legendární buggy pro vytrvalostní soutěže na mexickém poloostrově Baja California, si mohou zákazníci dopřát již od 502 900 Kč.

Celý článek

———

Volkswagen Brouk slaví 70 let od zahájení sériové výroby

Volkswagen Brouk slaví 70 let od zahájení sériové výroby

Praha, 28. prosince 2015 – Krátce po prvních poválečných Vánocích v roce 1945 sjela z výrobní linky první vozidla Volkswagen Typ 1, po nichž nakonec následovalo více než 21 milionů Brouků. Do konce roku 1945 však vzniklo pouhých 55 vozidel. Sériová výroba byla zahájena v improvizovaných podmínkách a v následujících měsících produkce často vázla kvůli všeobecnému nedostatku materiálu. První vozidla však byla viditelným znamením naděje a obnovením provozu v závodě na výrobu automobilů, který se nacházel pod britskou správou.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 18 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~