Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Prodejci SEAT již přijímají objednávky na nejlepší model Ibiza v historii

Prodejci SEAT již přijímají objednávky na nejlepší model Ibiza v historii

Praha, 07/04/2017 – SEAT začíná přijímat objednávky na nejlepší model Ibiza v historii. První vozy budou dodány zákazníkům v červnu, ale nový SEAT Ibiza lze objednávat již u prodejců SEAT. Nejdůležitější model španělské značky, který má za sebou nejdelší historii a největší úspěchy s více než 5,4 milionu prodaných vozů, prošel kompletní generační obměnou, ale zachoval si mladistvého ducha, funkčnost, sportovní charakter a komfort, jimiž byl vždy proslulý.

Celý článek

———

SEAT Ateca FR splní očekávání zákazníků

SEAT Ateca FR splní očekávání zákazníků

Praha, 04/04/2017 – Nový SEAT Ateca FR nabídne zákazníkům maximální potěšení z jízdy, veškerý myslitelný luxus a kultivovanost plus atraktivní a sportovní charakter. Je to Ateca, na kterou zákazníci čekají. Nejnovější verze modelové řady Ateca oslaví premiéru na mezinárodním autosalonu v Barceloně (AUTOMOBILE BARCELONA) ve dnech 11. až 21. května 2017. Španělská značka pokračuje v největší produktové ofenzivě ve své historii. V jejím rámci byly již kromě modelu Ateca představeny také modernizovaný Leon a nová generace modelu Ibiza, po nichž bude brzy, ve druhé polovině roku, následovat nové kompaktní SUV, Arona.

Celý článek

———

Nový SEAT Ibiza obdržel ocenění Red Dot 2017 za produktový design

Nový SEAT Ibiza obdržel ocenění Red Dot 2017 za produktový design

Praha, 03/04/2017 – Nová Ibiza je s největší jistotou nejlepším designem, který SEAT kdy vytvořil v segmentu A0. Designéři si bez ztráty květinky poradili s výzvou zachytit více než tři desetiletí historie a vystihnout důležitost tohoto modelu jako hlavního pilíře španělské značky. Nová Ibiza dostala do vínku nejen všechny tři charakteristické linie vozů SEAT, ale také stylistické prvky, které celkový dojem posouvají na ještě vyšší úroveň. Pro design španělské značky to představuje obrovský krok vpřed. Nepopiratelným dokladem této skutečnosti je ocenění Red Dot 2017 za produktový design, které bylo právě uděleno novému modelu SEAT Ibiza.

Celý článek

———

Nová generace modelu Ibiza oslaví světovou premiéru na autosalonu v Ženevě

Nová generace modelu Ibiza oslaví světovou premiéru na autosalonu v Ženevě

Praha, 28/02/2017 – Ženevský autosalon je pro automobilový průmysl vždy velkým svátkem a ročník 2017 bude pro značku SEAT skutečně výjimečný. Středem pozornosti totiž bude především pátá generace modelu SEAT Ibiza, bestselleru španělské značky s více než 5,4 milionu prodaných vozů. „SEAT je ve fázi konsolidace a růstu a pracujeme na tom, abychom se zařadili mezi nejdynamičtější organizace v našem odvětví,“ říká Luca de Meo, předseda představenstva společnosti SEAT S.A. „Nový SEAT Ibiza bude pro značku velkým skokem vpřed a ve svém segmentu způsobí revoluci.“ Ženevská premiéra je také dalším krokem v historicky největší produktové ofenzivě značky SEAT. Ta nejprve uvedla na trh své první SUV, model Ateca, po němž následoval modernizovaný Leon. Nyní přichází chvíle pro novou Ibizu, která završí proces posilování tří hlavních pilířů značky. Další novinky budou následovat, jako například kompaktní crossover Arona. Uvedením modelu Ibiza začíná pro značku SEAT mimořádný rok také z obchodního hlediska. Společnost SEAT vstoupila do pátého roku nepřetržitě rostoucích prodejů dosažením 16,5% růstu v lednu.

Celý článek

———

Nejlepší Ibiza všech dob

Nejlepší Ibiza všech dob

Praha, 31/01/2017 – Nový SEAT Ibiza přichází s nejmodernější technikou, výjimečnou dynamikou a pozoruhodnou nabídkou vnitřního prostoru a komfortu. Nejdůležitější model španělské značky má zcela nový design, který se vyznačuje tradičním mladistvým duchem, funkčností, sportovním charakterem a příkladným komfortem. Svěží styl přitom ztělesňuje osobitost značky SEAT, jejíž DNA je vyjádřena ještě sportovnějším designem s více hranami, které člení výrazně tvarované plochy. Výsledkem je vzrušující vzhled s vytříbenou aerodynamikou. Pátá generace modelu SEAT Ibiza bude veřejnosti představena na nadcházejícím autosalonu v Ženevě a její prodej bude zahájen v červnu 2017.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 137 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~