Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

SEAT Ateca FR splní očekávání zákazníků

SEAT Ateca FR splní očekávání zákazníků

Praha, 04/04/2017 – Nový SEAT Ateca FR nabídne zákazníkům maximální potěšení z jízdy, veškerý myslitelný luxus a kultivovanost plus atraktivní a sportovní charakter. Je to Ateca, na kterou zákazníci čekají. Nejnovější verze modelové řady Ateca oslaví premiéru na mezinárodním autosalonu v Barceloně (AUTOMOBILE BARCELONA) ve dnech 11. až 21. května 2017. Španělská značka pokračuje v největší produktové ofenzivě ve své historii. V jejím rámci byly již kromě modelu Ateca představeny také modernizovaný Leon a nová generace modelu Ibiza, po nichž bude brzy, ve druhé polovině roku, následovat nové kompaktní SUV, Arona.

Celý článek

———

Model Ateca přispěl ke zvýšení prodeje značky SEAT v roce 2016

Model Ateca přispěl ke zvýšení prodeje značky SEAT v roce 2016

Praha, 10/01/2017 – SEAT uzavřel rok 2016 s úspěšnou bilancí a již čtvrtým rokem v řadě vykázal nárůst prodeje. Španělský výrobce automobilů dodal zákazníkům celkově 410 200 vozidel, což je o 2,6 % více než v roce 2015 (400 000 vozů). Zároveň se jedná o nejlepší výsledek od roku 2007. Prodeje značky SEAT v uplynulých čtyřech letech vzrostly o 27,8 %. V loňském roce bylo tedy prodáno o 89 200 vozidel více než v roce 2012 (321 000 vozů). K úspěšným výsledkům významně přispěl nový model Ateca. Od zahájení prodeje v červenci bylo prodáno 24 200 exemplářů prvního SUV v historii značky SEAT. Díky úspěšnému uvedení modelu Ateca vzrostl počet dodaných vozů SEAT ve druhé polovině roku 2016 o 5,3 %.

Celý článek

———

SEAT Ateca získal prestižní evropské ocenění

SEAT Ateca získal prestižní evropské ocenění

Praha, 15/12/2016 – Model Ateca, který je vyráběn v České republice, přinesl značce SEAT významné mezinárodní ocenění „Best Buy Car of Europe in 2017“ (Nejlepší vůz ke koupi v Evropě v roce 2017) v rámci ankety AUTOBEST 2017, která patří mezi nejprestižnější na evropském kontinentu.

Celý článek

———

SEAT představil model Ateca s chytrou městskou konektivitou pro snadné vyhledávání volných parkovacích míst

SEAT představil model Ateca s chytrou městskou konektivitou pro snadné vyhledávání volných parkovacích míst

Praha, 18/11/2016 – SEAT představil koncept budoucnosti na základě modelu SEAT Ateca. Prototyp Ateca Smart City Car s chytrou městskou konektivitou přijímá informace ze svého okolí prostřednictvím senzorů a sdílí je s ostatními uživateli aplikace Parkfinder, která je plodem vývoje společnosti SEAT a výzkumného a inovačního centra CARNET v Barceloně. Na základě dohody uzavřené s barcelonským magistrátem a společností Cellnex Telecom byl spuštěn průkopnický projekt, který umožňuje vozu SEAT Ateca Smart City Car zasílat informace o dostupných parkovacích místech platformě iCity provozované městem Barcelona. Tento server zároveň předává informace aplikaci Parkfinder, která řidičům ve městě zobrazuje na mapě polohu volných parkovacích míst.

Celý článek

———

SEAT Ateca je finalistou ankety AUTOBEST 2017

SEAT Ateca je finalistou ankety AUTOBEST 2017

Praha, 14/10/2016 – SEAT Ateca, který je od letošního června úspěšně uváděn na evropské trhy, patří mezi 5 finalistů prestižní ankety AUTOBEST 2017, jednoho z nejrenomovanějších ocenění v Evropě, na základě hlasování 31 odborných novinářů reprezentujících různé země.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 7 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~