Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Barbora Špotáková je i nadále tváří značky SEAT

Barbora Špotáková je i nadále tváří značky SEAT

Praha, 05/04/2016 – Nejlepší česká oštěpařka Barbora Špotáková převzala klíčky od nového modelu SEAT Alhambra v sedmimístném provedení s bohatou nadstandardní výbavou, a zůstává tak i nadále tváří značky SEAT. Nový SEAT Alhambra pomůže dvojnásobné olympijské vítězce a světové rekordmance v hodu oštěpem v jejích přípravách na Letní olympijské hry 2016 v Riu de Janeiru.

Celý článek

———

20. výročí modelu SEAT Alhambra – styl, design, technika

20. výročí modelu SEAT Alhambra – styl, design, technika

Praha, 01/03/2016 – Nejprostornější a nejvšestrannější model v nabídce značky SEAT slaví své kulaté jubileum speciální edicí. První generace modelu SEAT Alhambra byla představena před 20 lety – a rychle se stala úspěšným modelem pro rodinný život, koníčky a volný čas, jakož i pro firmy a fleetové zákazníky. Mezi hlavní silné stránky dynamického MPV pro aktivní lidi v současnosti patří maximální variabilita, nejmodernější technika a asistenční systémy, výkonné a úsporné motory a univerzální konektivita. A k tomu je nutné připočítat také typické vlastnosti všech vozů SEAT v podobě výjimečně vysoké kvality a dokonalého zpracování v kombinaci s excelentním poměrem cena/výkon.

Celý článek

———

Barbora Špotáková převzala nový SEAT Alhambra

Barbora Špotáková převzala nový SEAT Alhambra

Praha, 09/10/2015 – Dlouhodobě úspěšné partnerství mezi značkou SEAT a nejlepší českou oštěpařkou Barborou Špotákovou bude pokračovat i v nadcházející sezoně. Dvojnásobná olympijská vítězka a světová rekordmanka v hodu oštěpem se bude připravovat na Letní olympijské hry 2016 v Riu de Janeiru za podpory nového sedmimístného vozu SEAT Alhambra 4WD s bohatou nadstandardní výbavou, od něhož převzala klíčky.

Celý článek

———

Nový SEAT Alhambra – všestrannost s dynamikou a stylem

Nový SEAT Alhambra – všestrannost s dynamikou a stylem

Praha, 16/07/2015 – SEAT pokračuje ve své produktové ofenzivě představením nové generace modelu Alhambra. Inteligentní a všestranné MPV je až o 10 procent úspornější díky zcela novým motorům TSI a TDI a ještě dynamičtější díky vyššímu výkonu. Alhambra zůstává v čele svého segmentu nabídkou nových komfortních a asistenčních systémů, které jsou doplněny inovativními funkcemi v oblastech konektivity a informačních a zábavních systémů.

Celý článek

———

SEAT slaví začátek roku 2015 ve velkém stylu

SEAT slaví začátek roku 2015 ve velkém stylu

Praha, 05/01/2015 – SEAT má pro své zákazníky skvělý recept, jak vykročit do nového roku tou správnou nohou! Stačí navštívit prodejce SEAT, vybrat si vůz svých snů a díky rozsáhlé akční nabídce pro první čtvrtletí 2015 ušetřit až 112 200 Kč při využití financování SEAT Finance od ŠkoFINu. Za výhodné ceny lze pořídit všechny modely SEAT od malého Mii, přes všestranný Leon ST X-PERIENCE až po rodinnou Alhambru. Kromě toho je od ledna 2015 mírně upraven program operativního leasingu pro soukromé osoby SEAT OLÉ a rozšířen o nabídku sportovních modelů SEAT OLÉ SPORT.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 21 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~