Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Generace Leon

Generace Leon

Praha, 13/01/2017 – SEAT právě uvádí na trh modernizovanou verzi modelu SEAT Leon, který má na svém kontě již téměř dva miliony prodaných vozů od svého uvedení na trh koncem 90. let. Následuje devět faktů o tomto modelu:

Celý článek

———

Nový SEAT Leon přichází s vylepšeným designem, nejmodernější technikou a mimořádnou funkčností

Nový SEAT Leon přichází s vylepšeným designem, nejmodernější technikou a mimořádnou funkčností

Praha, 23/11/2016 – SEAT pokračuje ve své největší produktové ofenzivě novým modelem SEAT Leon, který je jedním ze tří pilířů nabídky španělské značky. Nový model se vyznačuje výjimečnou úrovní komfortu, vyspělou technikou a vynikající kvalitou. A navíc útočí také na emoce svým designem, dynamikou, potěšením z jízdy a snadným ovládáním. Kombinací všech uvedených vlastností vznikl vůz, který je součástí historie značky SEAT; recept na úspěch, založený na designu a funkčnosti; „recept Leon“ s dokonalou kombinací emocionálních a racionálních složek. Modernizace modelu Leon se zaměřila na techniku a design. Nový SEAT Leon se objeví u prodejců v lednu 2017 a jeho předprodej bude zahájen koncem letošního roku. SEAT Leon je v současnosti nejprodávanějším modelem značky SEAT.

Celý článek

———

SEAT Leon CUPRA 290 – nyní s ještě vyšším výkonem

SEAT Leon CUPRA 290 – nyní s ještě vyšším výkonem

Praha, 07/09/2015 – SEAT představuje dokonalý vůz pro motoristy, kteří si chtějí užívat dynamický životní styl. Vrcholná verze modelové řady Leon – CUPRA 290 – nyní poskytuje nejvyšší výkon 213 kW/290 k, přičemž podává výjimečné sportovní výkony v kombinaci s vynikající hospodárností. Ohromující design, individuální prvky výbavy a excelentní kvalita jsou dalšími argumenty, díky nimž je Leon CUPRA skutečně výjimečnou nabídkou. Jak je pro SEAT obvyklé, velmi výhodný poměr cena/výkon je samozřejmostí.

Celý článek

———

Sprinter Pavel Maslák jezdí v rychlém kombi SEAT Leon ST CUPRA

Sprinter Pavel Maslák jezdí v rychlém kombi SEAT Leon ST CUPRA

Praha, 08/07/2015 – SEAT předal v rámci své dlouholeté podpory české atletiky klíčky od nového vozu SEAT Leon ST CUPRA nejlepšímu současnému českému sprinterovi Pavlu Maslákovi. Čerstvý halový mistr Evropy vyměnil dynamický SEAT Leon SC za ještě sportovnější a zároveň praktičtější rodinné kombi SEAT Leon ST CUPRA, které svou výjimečnou rychlost potvrdilo v dubnu rekordním časem na mosteckém okruhu.

Celý článek

———

SEAT Leon si získal důvěru italské policie

SEAT Leon si získal důvěru italské policie

Praha, 03/07/2015 – SEAT vyhrál soutěž o fleetovou zakázku na dodávky nových vozů Leon italským policejním sborům Polizia di Stato a Carabinieri. Prvních 206 vozidel bylo předáno tento pátek ve Veroně, z toho 106 vozidel v barvách Carabinieri a dalších 100 vozidel je určeno pro Polizia di Stato. Nový kontrakt počítá celkem s dodáním až 4000 vozidel v průběhu následujících tří let. Dosud bylo objednáno 925 vozů, z toho 475 „panterů“ (Polizia di Stato) a 450 „gazel“ (Carabinieri).

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 42 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~