Články o vozech

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Pro vaše zlatíčko záruka zdarma!

Při koupi ojetého koncernového vozu do 7 let stáří, s výkonem do 147 kW a s maximálním nájezdem 200 000 km u Das WeltAuto a financování s Volkswagen Financial Services získá zákazník rozšířenou záruku zdarma!

 

Ojeté vozy EXTRA

Ojeté vozy EXTRA

Nastartujte s nejvýhodnějším financováním na trhu! Stačí otočit klíčkem a můžete odjet s nízkým úrokem či dokonce bez navýšení. S naším financováním EXTRA si navíc můžete sestavit balíček financování dle svých vlastních představ a možností.

 

———

Benefit

Benefit

Toužíte po novém automobilu, ale nechcete nebo nemůžete do něj investovat tolik peněz? Je pro vás klíčový poměr kvalita/cena? I vaše podmínky dokážeme splnit!

 

———

Nízký úrok

Nízký úrok

Chcete si koupit ojetý vůz a půjdete si automaticky pro peníze do banky? Už nemusíte, u nás to máte nyní nejvýhodněji.

 

Plošné zvýhodnění cen pro SEAT Toledo

Plošné zvýhodnění cen pro SEAT Toledo

Praha, 25/06/2013 – SEAT výrazně snižuje ceny modelů Toledo. Nejsportovnější sedan své třídy je tak možné pořídit již od 269 900 Kč (Toledo Basis 1.2 55 kW/75 k), což je o 23 000 Kč méně než dosud. Cena modelů Toledo Reference klesla o 12 000 Kč a začíná na částce 322 900 Kč (Toledo Reference 1.2 TSI 63 kW/85 k). Nejvyšší výbavová linie Style je nyní o 31 000 Kč výhodnější (již od 363 900 Kč s motorem 1.2 TSI 77 kW/105 k). Navzdory plošnému snížení cen modelů Toledo zůstala zachována výhodná nabídka paketů výbavy na přání i atraktivního financování.

Celý článek

———

SEAT uvádí na český trh nové modely Leon a Toledo

SEAT uvádí na český trh nové modely Leon a Toledo

Praha, 11/02/2013 – SEAT přináší na český trh nové generace oblíbených modelů Toledo a Leon a za podpory malého vozu Mii, další významné novinky v portfoliu značky SEAT, tak pokračuje v dosud nevídané modelové ofenzivě. SEAT hodlá v roce 2013 zvýšit svůj celkový prodej v České republice na 3800 vozů, přičemž modelová řada Leon se má na tomto výsledku podílet minimálně 620 prodanými vozy a Toledo 450 vozy. Obě novinky španělské značky se již dočkaly velmi pozitivní odezvy od českých zákazníků, což dokládá 289 zákaznických objednávek a již 86 předaných vozů Leon, přestože byl předprodej Leonu zahájen teprve v prosinci 2012.

Celý článek

———

SEAT Toledo na českém trhu již od 292 900 Kč

SEAT Toledo na českém trhu již od 292 900 Kč

Praha, 20/11/2012 - SEAT pokračuje v produktové ofenzivě a po nedávném rozšíření nabídky o městský model Mii uvádí na český trh další generaci praktických rodinných vozů Toledo, jež navazuje na své předchůdce, kteří se těšili velké oblibě rovněž mezi českými motoristy. Prostorný a praktický sedan s bohatou výbavou je u českých prodejců SEAT k dispozici již od 292 900 Kč. V rámci zaváděcí nabídky připravil SEAT akční pakety v hodnotě až 25 000 Kč, které budou při objednání vozu do konce roku 2012 pro zákazníky zdarma.

Celý článek

———

Toledo – skvělý vůz za skvělou cenu

Toledo – skvělý vůz za skvělou cenu

Praha, 25. 06. 2012 – Nové Toledo přichází. Dynamický a elegantní sedan v moderním designu značky SEAT poháněný velmi úspornými motory TSI a TDI a vyznačující se mimořádnou praktičností a vynikající kvalitou zpracování zůstává věrný úspěšnému receptu, který přinesl velkou oblibu jeho předchůdcům. SEAT vyrobil více než 860 000 vozů prvních dvou generací modelové řady Toledo – tento úspěch byl založen na kombinaci atraktivního designu a praktických vlastností. Nová generace pokračuje podle stejného receptu s velkorysým vnitřním prostorem, vysokou úrovní flexibility, mimořádnou hospodárností a vynikajícím poměrem cena/výkon. Nové Toledo osloví zákazníky, kteří hledají praktický a cenově dostupný sedan nejvyšší kvality pro celou rodinu – bez kompromisů v oblasti elegantního designu a potěšení z dynamické jízdy. Nové Toledo je vyráběno v České republice v závodě v Mladé Boleslavi.

Celý článek

———

SEAT Toledo Concept přichází s elegantním designem a sportovní dynamikou

SEAT Toledo Concept přichází s elegantním designem a sportovní dynamikou

SEAT představí na Ženevském autosalonu další fázi své produktové ofenzivy v podobě studie blízké sériové výrobě. Toledo Concept kombinuje proporce klasického sedanu s velmi elegantním a sportovním designem téměř ve stylu kupé.

Celý článek

———

zobrazeno 1. až 5. z celkem 5 záznamů

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~