Volkswagen Užitkové vozy spouští podzimní kampaň

Praha, 2. září 2016 – Volkswagen Užitkové vozy spouští podzimní komunikační kampaň na podporu zvýhodněné nabídky oblíbených modelů Caddy, Transporter Caravellle, Mulivan i Crafter. Živnostníci a podnikatelé mohou včasnou objednávkou neúnavných, spolehlivých, výkonných a hospodárných pomocníků pro podnikání ušetřit až 260 000 Kč včetně DPH.

  • Akční nabídka na modely Caddy, Transporter a Multivan
  • Cenové zvýhodnění až 260 000 Kč včetně DPH
  • Motto: „Nedávejte si ho pod stromeček, dejte si ho do daní.“
Volkswagen Užitkové vozy spouští podzimní kampaň

„Léto sice ještě neskončilo, ale živnostníci a podnikatelé by již nyní měli myslet na zimu,“ říká Jan Procházka, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika. „Vzhledem k čekacím lhůtám u našich nejoblíbenějších modelů Caddy, Transporter, Caravelle, Multivan i Crafter je totiž právě teď nejvhodnější doba pro objednávku nových užitkových vozů Volkswagen, aby se tito všestranní pomocníci stihli zařadit do pracovního procesu ještě před koncem letošního roku a jejich majitelé mohli promítnout jejich pořízení do daňového přiznání za rok 2016.“

„Nedávejte si ho pod stromeček, dejte si ho do daní“ – tak zní slogan podzimní reklamní kampaně, kterou spustila značka Volkswagen Užitkové vozy na podporu své nejnovější akční nabídky. Živnostníci a podnikatelé si až do konce letošního roku mohou objednávat modely Caddy, Transporter, Caravelle, Multivan i Crafter za velmi výhodné ceny. Komunikační kampaň poběží v září a říjnu a kromě outdoorové a internetové reklamy využije také tištěná média a rozhlas.

Akční nabídka všestranných užitkových vozů Volkswagen začíná modelem Caddy, který je ideálním vozem pro podnikání i volný čas. Díky kompaktním vnějším rozměrům a obrovskému vnitřnímu prostoru s variabilním uspořádáním zvládne nejrůznější úkoly, od přepravy zboží či nářadí a materiálu až po dobrodružné cestování s celou rodinou. Caddy s širokým výběrem výkonných a hospodárných motorů lze nyní pořídit s podzimním zvýhodněním ve výši až 90 000 Kč včetně DPH.

Ještě větší nároky uspokojí legendární modelová řada T6. Transporter, nabízený se zvýhodněním až 130 000 Kč včetně DPH, je zárukou spolehlivosti s minimálními provozními náklady i v těch nejnáročnějších podmínkách, zatímco Multivan, jehož pořízením mohou zákazníci nyní ušetřit až 260 000 Kč včetně DPH, je svým mimořádným komfortem a praktickou výbavou ztělesněním ideálního vozidla pro početnou rodinu či pracovní cesty s obchodními partnery.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~