Předprodej nového modelu Beetle Dune odstartován

Praha, 11. ledna 2016 – Volkswagen uvádí na český trh nový model Beetle Dune v robustním designu s nápadnými 18“ koly a zvýšenou světlou výškou. Radost z jízdy v kultovním modelu, který svým vzhledem připomíná legendární buggy pro vytrvalostní soutěže na mexickém poloostrově Baja California, si mohou zákazníci dopřát již od 502 900 Kč.

  • Beetle v robustním stylu s vyšší světlou výškou
  • Na výběr celkem tři motory s výkonem od 77 do 110 kW
  • Verze Coupé s bohatou výbavou již od 502 900 Kč
 Předprodej nového modelu Beetle Dune odstartován

„Nový Beetle Dune Coupé osloví skutečné individualisty, kteří vyhledávají na svých cestách nevšední dobrodružství a zároveň touží po vytříbeném stylu,“ říká Daniel Harant, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika. „Robustní design v offroadovém pojetí doplňuje bohatá sériová výbava za velmi příznivé ceny.“

Nový Beetle Dune dává najevo svůj silný charakter velkým centrálním otvorem pro přívod vzduchu na přídi se stříbrným rámečkem a černou voštinovou mřížkou. Robustní styl umocňují černá rozšíření podběhů kol a karoserie společně s černými bočními lištami, které vypadají jako stylizované boční schůdky Brouka. Beetle Dune však neklame tělem, protože si díky zvýšení světlé výšky o 10 milimetrů poradí i s nezpevněnými cestami.

 Předprodej nového modelu Beetle Dune odstartován

Záď zdobí velký zadní spoiler, nárazník s difuzorem a nové zadní světlomety LED. Zákazníci mají na výběr devět různých laků, včetně nových odstínů „žlutá Sandstorm“ a „tmavě bronzová“. Příjemnou atmosféru v interiéru vytváří ozdobný panel v barvě karoserie na přístrojové desce a rozsáhlé kontrastní prošívání, mimo jiné na sportovních sedadlech, volantu obšitém kůží a páce ruční brzdy.

Zákazníci mohou nový Volkswagen Beetle Dune objednávat s pěti různými kombinacemi motorů a převodovek. Vstupní verzí je Beetle Dune 1.2 TSI s výkonem 77 kW (105 k), jehož cena byla stanovena na 502 900 Kč. Ještě vyšší nároky na jízdní dynamiku uspokojí Beetle Dune 1.4 TSI s výkonem 110 kW (150 k), který lze pořídit již od 547 900 Kč. Oba zážehové motory TSI se dodávají alternativně se šestistupňovou mechanickou nebo sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou. Výhradně s pětistupňovou mechanickou převodovkou je k dispozici Beetle Dune 2.0 TDI, jehož turbodiesel poskytuje nejvyšší výkon 81 kW (110 k). V ceníku je u této verze uvedena částka 569 900 Kč.

 Předprodej nového modelu Beetle Dune odstartován

Bohatá sériová výbava zahrnuje mimo jiné 18“ kola „Canyon“ z lehké slitiny s pneumatikami rozměru 235/45 R 18, automatickou klimatizaci Climatronic, parkovací senzory ParkPilot vpředu i vzadu, volant obšitý kůží, senzor světla a deště pro automatické ovládání světlometů a stěračů, šest airbagů, elektronický stabilizační systém ESP, asistenta pro rozjezd do kopce, elektrické ovládání oken vpředu, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, systém start/stop, audiosystém Composition Media s 5“ barevným dotykovým displejem a 8 reproduktory, chromované ozdobné prvky v interiéru, malý kožený paket, paket Světla a výhled, palubní počítač Plus, výškově nastavitelná sedadla vpředu a tempomat.

Na přání lze výbavu modelu Beetle Dune Coupé rozšířit mimo jiné o bi-xenonové světlomety s diodami LED pro denní svícení, systém App-Connect/Mirror Link, který propojuje chytrý telefon s informačním a zábavním systémem, bezklíčový přístupový systém včetně spouštění motoru tlačítkem, Blind Spot Sensor, tmavě tónovaná skla bočních oken vzadu a zadního okna, multifunkční volant, navigační systém Discover Media s 6,5“ barevným dotykovým displejem, panoramatické střešní okno s elektrickým ovládáním, zadní kameru Rear Assist a čalounění interiéru kůží Vienna.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~