Premiéra nového Audi A5 Coupé hitem Legend

Praha, 6. června 2016 – Značka Audi bude opět jedním z hlavních lákadel největší akce pro všechny fanoušky aut - slavnosti Legendy, jejíž třetí ročník se koná 11. a 12. června v anglickém parku areálu Psychiatrické nemocnice v Praze 8 - Bohnicích. Hitem stánku čtyř kruhů bude nové Audi A5 Coupé, které se bezprostředně po světové premiéře představí v Česku.

  • Zcela nové Audi A5 Coupé se poprvé v ČR představí na 3. ročníku Legend
  • Závodní Audi R8 LMS zrychlí váš tep
  • Nejvýkonnější modely Audi Sport bok po boku
Premiéra nového Audi A5 Coupé hitem Legend

„Audi k Legendám patří a chybět nebude ani tentokrát. Je skvělé, že při této příležitosti, jen pár dnů po světové premiéře, můžeme představit nové Audi A5 Coupé,“ říká Tomáš Velek, ředitel divize Audi Porsche Česká republika. „Česká republika se tak stane jednou z prvních zemí světa, kde se nová A5 představí široké veřejnosti.“

Spojení Audi a motorsportu má dlouhou a úspěšnou tradici. Na Legendách ji bude dokumentovat závodní Audi R8 LMS postavené podle technických předpisů třídy GT3. Český tým I.S.R. Racing s ním už v letošním roce dosáhl několika výrazných úspěchů v podobě pole position a stupňů vítězů v Blancpain GT Series. Audi R8 LMS je rovněž vítězem loňského ročníku slavné 24h na Nürburgringu a patří k nejrozšířenějším závodním vozům kategorie GT3.

Premiéra nového Audi A5 Coupé hitem Legend

Synonymem Audi je pohon všech kol quattro. Ve stejnojmenné divizi v Neckarsulmu se od 90. let minulého století vyráběly ty nejvýkonnější vozy s označením RS, později R. Tato divize od příchodu druhé generace Audi R8 nese název Audi Sport a na její počest představí Audi ČR na svém stánku to nejvýkonnější, co je momentálně na trhu. Návštěvníci si budou moci zblízka prohlédnout novou generaci Audi R8 V10 plus nebo Audi RS 6 Avant, které kombinuje praktičnost vozu kombi s dechberoucí dynamikou a každodenní použitelností.

Expozici Audi doplní i další vozy z aktuální modelové palety. Nebudou chybět ani mezi zákazníky oblíbené modely řady Q. Kompaktní Audi Q3, všestranné Audi Q5 a vlajková loď Audi v segmentu SUV, kterou je model Audi Q7.

Premiéra nového Audi A5 Coupé hitem Legend

Letošní Legendy se konají 11. a 12. června v nádherném anglickém parku areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice v Praze 8, kde bude na ploše 64 hektarů vystaveno více než 750 automobilů a přes 350 motocyklů. Návštěvníci se mohou těšit také na hvězdy českého i světového motorsportu, exhibiční jízdy závodních, historických a supersportovních vozů a součástí velkolepě pojaté show budou rovněž výstavy fotografií a uměleckých děl renomovaných autorů, prezentace klubů, prodejní stánky a aktivity věnované bezpečnosti silničního provozu. Pro rodiny s dětmi je připraven bohatý doprovodný program a potřebné zázemí.

Více na www.legendy.cz a www.audi.cz.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~