DasWeltAuto přináší na trh ojetých vozů standardy světové úrovně

Praha, 5. dubna 2012 –Na českém trhu dobře zavedený program prodeje ojetých vozů auto-plus přechází letos pod křídla celosvětové obchodní sítě DasWeltAuto. Mezinárodní zázemíkoncernu Volkswagen umožní nové značce DasWeltAuto nabízet zákazníkům ještě vyšší úroveň kvality a služeb. Díky tomu se kvalita prodeje ojetých vozů na českém trhu poprvévyrovná úrovni obchodu s novými automobily.

  • Prodej ojetých vozů auto-plus přechází pod mezinárodní značku DasWeltAuto
  • Nové standardy a bezkonkurenční nabídka zákaznických služeb
  • Úroveň prodeje srovnatelná s prodejem nových vozů
obrazek

„Koupit si ojetý vůz zcela bez rizika – to je snem každého zákazníka,“ říká Roman Filip, vedoucí odděleníDasWeltAuto společnosti Import VOLKSWAGEN Group. „My tomuto přání vycházímenyní vstříc s novou značkou DasWeltAuto, která si zakládá na důvěře, zárukách, spolehlivosti a transparentnosti. Z hlediska zákazníka již nebude rozdíl v tom, zda jde o nákup nového nebo ojetého vozu. Ojeté vozy s pečetí kvality DasWeltAuto jsou důkladně prověřené, se zárukou a nabízíme je s kompletní paletou služeb, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.“

„DasWeltAuto. Kvalitní ojeté vozy. Garantováno.“ – s tímto příslibem se budou setkávat zákazníci u všech dosavadních prodejců auto-plus, kteří se během letošního roku postupně obléknou do barev značky DasWeltAuto. Celý proces prodeje je pro zákazníka maximálně transparentní. Samozřejmostí je možnost zkušební jízdy a díky důkladné technické prohlídce a kontrole stavu i původu vozidla jsou nepříjemná překvapení, na českém trhu ojetých vozů bohužel tak častá, v síti DasWeltAuto vyloučená.

Tomu odpovídá také velkorysá nabídka záruk a garancí, která byla v porovnání s dosavadní již vynikající nabídkou záruk auto-plus ještě víc rozšířena. Mezi nově zaváděné standardy patří záruka na 12/24 měsíců, záruka mobility při provádění údržby v autorizovaném servisu a možnost výměny vozu v případě nespokojenosti při splnění stanovených podmínek.

Všechny ojeté vozy do 5 let stáří, do 150 000 najetých kilometrů a s ověřeným technickým stavem jsou v síti DasWeltAuto prodávány vždy se zárukou o délce minimálně 12 měsíců od data prodeje vozu zákazníkovi. Může se jednat o standardní nebo prodlouženou tovární záruku nebo o záruku DasWeltAuto.

Světovou úroveň standardů nové značky DasWeltAuto dokládá rovněž garance uváděného stavu kilometrů a původu vozu, garance technického stavu vozidla, oceňování a výkup ojetých vozů, výhodné financování a pojištění včetně zvýhodněných nabídek od ŠkoFINu, technická příprava vozu před prodejem srovnatelná s předprodejním servisem u nových vozů, záruka mobility na koncernové vozy navštěvující pravidelně autorizovaný servis, výměna nově zakoupeného vozu (do 3 dnů při max. ujetí 500 km) a provádění individuálních úprav vozu a autorizovaného servisu s dodáním vhodného příslušenství či originálních dílů podle přání zákazníka.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~