Das WeltAuto navazuje na auto-plus velmi pozitivními výsledky

Praha, 22. června 2012 – Na značku Das WeltAuto, pokračovatele oblíbeného programu prodeje ojetých vozů auto-plus, již úspěšně přešla většina českých prodejců. Celosvětová obchodní sí ť Das WeltAuto těží z mezinárodního zázemí koncernu Volkswagen a díky tomu m ůže zákazníkům poskytovat nové standardy kvality a služeb, které se svou úrovní vyrovnají obchodu s novými automobily.

  • Úspěšný přechod značky auto-plus na Das WeltAuto
  • Rostoucí trend prodeje pokračoval i v prvních pěti měsících 2012
  • Nové standardy zaru čují nabídku nejlepších vozů a bezkonkurenčních služeb
obrazek

„Změna značky u prodejců probíhala postupně. Je to nejlepší cesta, jak informovat zákazníky, že nový program Das WeltAuto nahrazuje již zavedený program ojetých vozů auto-plus,“ říká Roman Filip, vedoucí oddělení Das WeltAuto společnosti Import VOLKSWAGEN Group. „Máme velkou radost z toho, že naši zákazníci p řijali tento krok velmi pozitivně, o čemž svědčí pokračující trend růstu prodejů během prvních pěti měsíců letošního roku.“

V síti Das WeltAuto bylo v období od ledna do května 2012 prodáno 5674 vozů, což znamená meziroční nárůst o 15,7 %. Na tomto růstu se podílely především prodeje ojetých vozů značky Škoda (2661 vozů; +23,9 %) a vozů ostatních značek (1053 vozů; +21,6 %). Zákazníci si od prodejc ů Das WeltAuto odvezli během prvních pěti měsíců letošního roku také 977 ojetých osobních vozů Volkswagen (+0,8 %), 521 vozů Audi (+15,3 %), 237 vozů SEAT (-12,9 %) a 225 lehkých užitkových vozů značky Volkswagen (+13,1 %). O tom, že se jedná o velmi kvalitní ojeté vozy, sv ědčí relativně vysoká průměrná prodejní cena ve výši 298 080 Kč.

Počet návštěvníků internetových stránek s nabídkou více než 3000 vozidel vzrostl od začátku roku do konce května o 4,4 % na 1 379 790. Propagační kampaň, která proběhla v dubnu a částečně i v květnu na automobilových serverech, v tisku a na billboardech, měla velký vliv na zvyšování povědomí a znalostí o značce Das WeltAuto. Již nyní přichází více než 5 % návštěvníků na internetové stránky Das WeltAuto přímo a více než 5 % uživatelů se na Das WeltAuto dostalo přes vyhledávače. Heslo Das WeltAuto se stalo při přístupu na webové stránky třetím nejčastěji zadávaným.

Dosavadní program ojetých vozů auto-plus si vypracoval na českém trhu záviděníhodné postavení svou širokou nabídkou kvalitních zákaznických služeb a Das WeltAuto posunuje laťku v této oblasti ještě o pořádný kus výš. Cílem sítě Das WeltAuto je totiž eliminovat rozdíl mezi nákupem ojetého a nového vozu. Prodej probíhá v moderním prostředí za asistence důkladně školených prodejců, kteří zákazníkům ochotně pomohou nejen s koupí, ale i s prodejem ojetého automobilu. K dosavadním standardům auto-plus se připojují také tři další novinky: záruka na ojetý automobil, záruka mobility a garance výměny automobilu.

Na každý vůz do pěti let stáří, s maximálně 150 000 ujetými kilometry a s ověřeným stavem na základě podrobné technické prohlídky zakoupený v síti Das WeltAuto se vztahuje záruka trvající 12 nebo 24 m ěsíců od data prodeje automobilu. Cena záruky je zahrnuta v kupní ceně vozidla. Záruka mobility platí pro vozidla koncernu Volkswagen, jejichž pravidelná údržba probíhá v autorizovaném servisu. Například pro vozy značek Volkswagen a Audi je záruka mobility poskytována po celou dobu životnosti. Prodejci v případě poruchy zajistí majiteli náhradní automobil zdarma.

Das WeltAuto se maximálně snaží pro své zákazníky eliminovat rizika koupě ojetého vozu. Jedním z důležitých nástrojů pro podporu důvěry zákazníka a zajištění jeho maximální spokojenosti je garance výměny zakoupeného vozidla za jiný vůz z nabídky Das WeltAuto ve stejné nebo vyšší cenové relaci. Výměna je možná do 3 dnů a ujetí maximálně 500 kilometrů. Prodejce může v souvislosti s výměnou vozu účtovat administrativní poplatek 1000 Kč za den. Každý takto vyměněný vůz je samozřejmě podroben velmi důkladné technické prohlídce, aby se odhalily p řípadné nedostatky vzniklé použitím automobilu zákazníkem.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~