auto-plus podporuje Dejvické divadlo již třetím rokem

Praha, 19. května 2011 - Značka auto-plus je partnerem Dejvického divadla i v sezoně 2010/2011. Pokračuje rovněž spolupráce s hercem Ivanem Trojanem. Ivan Trojan aktuálně jezdí v kombi Volkswagen Golf Variant.

Auto Plus

Spolupráce mezi značkou auto-plus společnosti Import VOLKSWAGEN Group a Dejvickým divadlem pokračuje i v divadelní sezoně 2010/2011. Zároveň bylo prohloubeno dlouhodobé partnerství s předním hercem Dejvického divadla Ivanem Trojanem, který je vedle Lucie Křížkové mužskou tváří značky auto-plus. Motoristé mohou slavného herce potkávat za volantem vozu Volkswagen Golf Variant z nabídky sítě auto-plus.

Značka auto-plus se zařadila mezi oficiální partnery Dejvického divadla koncem října 2008 v rámci svého programu na podporu kultury v České republice. „Po dvou letech úspěšné spolupráce jsme nesmírně potěšeni, že můžeme Dejvické divadlo podporovat i v divadelní sezoně 2010/2011,“ říká Roman Filip, vedoucí oddělení auto-plus společnosti Import VOLKSWAGEN Group.

Dejvické divadlo vzniklo v roce 1992 a od té doby se vypracovalo mezi nejvýznamnější divadla na české divadelní scéně. Mezi nejčerstvější úspěchy patří již čtvrté ocenění Divadlo roku (po letech 1995, 2002 a 2006) od Nadace Alfréda Radoka. V 19. ročníku Cen Alfréda Radoka putovala do Dejvického divadla i další dvě ocenění za rok 2010: inscenací roku se stal Muž bez minulosti a David Novotný zvítězil v kategorii mužský herecký výkon za hlavní roli ve vítězné inscenaci. V současnosti mohou diváci zhlédnout v podání Dejvického divadla 13 inscenací s vynikajícím hereckým obsazením. Mezi největší osobnosti Dejvického divadla patří Ivan Trojan, Tatiana Vilhelmová či Martha Issová.

Ivan Trojan, jeden z předních herců Dejvického divadla, rozšířil před dvěma roky svůj repertoár o jednu poněkud zvláštní roli – stal se tváří značky auto-plus. „Ivan Trojan je magnetem, který přitahuje zástupy diváků do Dejvického divadla, včetně našich prodejců, které pravidelně zveme na představení, v nichž Ivan hraje hlavní roli. Díky intenzivní vzájemné spolupráci se může s výjimečným hercem setkávat rovněž široká veřejnost na našich akcích auto-plus, mezi něž patří například dealerské dny nebo Autosalon v Brně,“ říká Roman Filip, vedoucí sítě auto-plus.

Ivan Trojan, nejoblíbenější herec roku 2010 podle divácké ankety v rámci udělování prestižních filmových cen Český lev, zatoužil po výborných zkušenostech s vozem SEAT Alhambra po změně a „přesedlal“ do menšího kombi Volkswagen Golf Variant, jehož kompaktní vnější rozměry oceňuje zejména při parkování v pražských ulicích. Golf Variant nabízí Trojanovi ovšem také potřebný prostor a pohodlí pro celou rodinu, a to při maximální míře bezpečnosti a hospodárnosti.

Ivan Trojan patří mezi stálice na českém hereckém nebi. Po studiu na pražském DAMU chvíli působil v Realistickém divadle a v letech 1990-1997 v Divadle Na Vinohradech. Po odchodu z tohoto divadla nastoupil do Dejvického divadla, kde působí dodnes a kde získal v roce 2000 cenu Thálie za roli Oblomova ve stejnojmenné inscenaci podle románu I. A. Gončarova. Mezi jeho další zásadní role v Dejvickém divadle patří např. role Lva Sergejeviče Teremina ve stejnojmenné hře Teremin, nebo role Petra ve hře Příběhy obyčejného šílenství, která se stala předobrazem známého filmu.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~