Tip: Nabídka aut ze sítě Das WeltAuto během pár klinutí na mobilu

Praha, 12.července 2013 – Zákazníci sítě Das WeltAuto mohou od července nakupovat značkové ojeté vozy přímo prostřednictvím svých chytrých telefonů. Nová mobilní verze webových stránek Das WeltAuto jim umožní dostat se k novému automobilu odkudkoliv.

„Síť Das WeltAuto se tímto krokem rozhodla reagovat na trendy v oblasti nákupního chování zákazníků v ČR. Data z průzkumů ukazují, že chytrý telefon vlastní aktuálně přibližně 40 % Čechů a 10 % z nich své nákupy realizuje z mobilu. Vydali jsme se touto cestou, protože chceme být součástí tohoto trendu.“, říká vedoucí programu Das WeltAuto Roman Filip

Po zvolení základních parametrů se klienti dozvědí komplexní a ucelené informace o vybraných vozech, které si mohou ihned uložit do předvýběru a dále s nimi pracovat. Prostřednictvím mobilních stránek lze také přímo kontaktovat prodejce a získat tak odpověď na doplňující dotazy ohledně daného automobilu.

V případě, že mají zákazníci zájem dozvědět se více o programech Das WeltAuto a přečíst si články o nabízených vozech či rady a informace o dalších aktivitách, mohou se jedním kliknutím dostat na plnou verzi webových stránek.

Das WeltAuto se dlouhodobě snaží držet krok se současnými trendy a využívat v komunikaci se zákazníky moderní technologie. Proto svým klientům usnadňuje přístup ke službám vždy, kdy to potřebují. V cestě za vozy Das WeltAuto by totiž mělo stát co nejméně překážek!

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~