Das WeltAuto spouští akci „Nový Volkswagen na protiúčet“

Praha, 9. dubna 2014 – Celosvětová značka Das WeltAuto spustila ve spolupráci se značkou Volkswagen osobní vozy akci „Nový Volkswagen na protiúčet“. V rámci nové kampaně mohou zákazníci získat bonus ve výši až 50 000 Kč. Pokud zákazník nabídne prodejci svůj starší vůz na protiúčet a prodejce vůz vykoupí, získává zákazník cenové zvýhodnění při koupi nového vozu Volkswagen. Akce se vztahuje na modely up!, e-up!, Polo, Golf, Golf Variant, Golf Sportsvan, Beetle včetně otevřené verze Cabrio, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant a Volkswagen CC.

  • Motto kampaně: „Vyměňte Váš vůz za nový Volkswagen!“
  • Cenové zvýhodnění až 50 000 Kč při koupi nového vozu
  • Akce běží u všech autorizovaných partnerů značky Volkswagen a programu Das WeltAuto

Akce s mottem „Vyměňte Váš vůz za nový Volkswagen!“ platí u všech autorizovaných prodejců osobních vozů Volkswagen a partnerů programu Das WeltAuto. Podmínkou pro získání cenového bonusu je splnění limitu stáří vykupovaného ojetého vozu pod deset let a držení vozidla zákazníkem nebo jeho příbuznými v přímé linii po dobu nejméně 6 měsíců.

Zákazník v síti Das WeltAuto se může spolehnout na profesionální přístup prodejců, a to nejen při výkupu ojetého vozu, ale i při jeho následném prodeji, při ocenění a dalších souvisejících službách. U těchto služeb je samozřejmostí maximální péče o zákazníka, transparentní nabídka ocenění jeho stávajícího vozidla a návrh optimálního řešení samotného prodeje. Zákazník dostává nabídku na základě ocenění jak technikem autorizovaného servisu, tak z expertního systému Eurotax. Proces výkupu dále zákazníkovi usnadňuje fakt, že nalezne prodejce nových vozidel i prodejce (technika) značky Das WeltAuto pod "jednou střechou", což v konečném důsledku šetří jeho čas a peněženku.

Více informací na stránce s akcí

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~