Značka Das WeltAuto prodala v prvním pololetí 8743 vozů

Praha, 21. července 2015 – Das WeltAuto, program prodeje kvalitních a prověřených ojetých vozů s důrazem na nejvyšší úroveň zákaznických služeb, pokračuje po rekordním roce 2014 v dynamickém růstu. Během prvních šesti měsíců roku 2015 zakoupili zákazníci sítě Das WeltAuto 8743 ojetých vozů, což představuje v porovnání s prvním pololetím roku 2014 nárůst o 18 %.

  • Das WeltAuto pokračuje po rekordním roce 2014 v dynamickém růstu
  • Prodej v prvním pololetí 2015 meziročně vzrostl o 18 %
  • Počet prodejců sítě Das WeltAuto se zvýšil na 52
 Značka Das WeltAuto prodala v prvním pololetí 8743 vozů

Největší zájem zákazníků byl o vozy značky Škoda, jichž bylo v síti Das WeltAuto prodáno v období od ledna do června 2015 celkem 4254. Na dalších místech se umístily značky Volkswagen osobní vozy s 1850 prodanými vozy, Audi s 594 vozy, Volkswagen Užitkové vozy s 321 vozidly a SEAT s 240 vozy.

„Důsledná realizace naší strategie zaměřené na kvalitní ojeté vozy a bezkonkurenční zákaznické služby se setkává u zákazníků s pozitivní odezvou. Růst značky Das WeltAuto pokračuje dynamickým tempem i po rekordním loňském roce, kdy se nám podařilo poprvé překonat hranici 15 000 prodaných vozů. Dosavadní vynikající prodejní výsledky v prvním pololetí tohoto roku a aktuální situace na trhu ojetých vozidel dávají naději, že i letošní rok bude z hlediska prodeje pro značku Das WeltAuto nad míru úspěšný.“ říká Roman Filip, ředitel programu prodeje ojetých vozů Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika.

Úspěch značky Das WeltAuto je založen také na mimořádně široké nabídce pro všechny skupiny zákazníků, kteří mohou aktuálně vybírat z téměř 3000 kvalitních prověřených vozů. Díky pokračujícímu rozšiřování prodejní sítě je navíc program Das WeltAuto zákazníkům ještě blíže. V únoru 2015 byla otevřena pobočka Olfin Car v Trutnově a v dubnu 2015 rozšířilo řady prodejců Das WeltAuto dealerství NH Car v Praze. Počet prodejců Das WeltAuto tak vzrostl na současných 52. V neposlední řadě pokračuje i modernizace stávajících prodejních míst. K 1. červnu zahájilo dealerství Top Centrum Kyjov prodej ojetých vozů v novém nadčasovém salonu, který posouvá měřítka obchodu s ojetými vozy na světovou úroveň.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~