My selection (1)

SEAT Tarraco 1.5 TSI Xcellence

Price: 799 900 CZK
Registered: 06/2019
Speedometer: 15 500 km
Fuel type: petrol
Technical check: 06/2023
Gear box: manual, 6 trans. level
Power: 110 kW (150 k)
Engine displacement: 1 498 cm3
Colour: grey
Vehicle body: SUV /5
Number of seats: 5
Condition: perfect
First owner: YES
Origin: ČR
Splnuje Das WeltAuto: YES
Warranty on the wehicle: Das WeltAuto guarantee
Vehicle ID:1545533

Fitness plán


Equipment

interior equipment

handsfree, mechanic air conditioning, speed control

other

airbag řidiče a spolujezdce, ambientní osvětlení a osvětlení pro nohy vpředu, asistent rozjezdu do kopce, bezdotykové ovládání víka zavazadlového prostoru - pomocí pohybu nohy, boční a hlavové airbagy vpředu, čalounění - látka/kůže/Alcantara, čtecí lampičky vpředu, čtecí lampičky vzadu, dělená a sklopná opěradla zadních sedadel s odjištěním ze zavazadlového prostoru, denní svícení LED, disky kol z lehké slitiny 19´´ Exclusive, dojezdové rezervní kolo, ESC + XDS, Front Assist s funkcí nouzového brzdění City a ochranou chodců, Full LED přední světlomety, hlavové airbagy vzadu, chromované prvky interiéru, kliky dveří v barvě vozu, kolenní airbag řidiče, komfortní odpružení, Lane assist, loketní opěrka vpředu s odkládacím boxem a držákem nápojů, loketní opěrka vzadu, osvětlená přihrádka před spolujezdcem, osvětlení zavazadlového prostoru, paket Light & Style bílé ambientní osvětlení interiéru vpředu i vzadu, LED podsvícení vnitřních klik dveří, chromované lišty oken, tmavá okna od B sloupku, parkovací asistent, vč. předních a zadních parkovacích senzorů, podélný střešní nosič chromovaný, prodloužená záruka na 5 let nebo 100 000 km, progresivní řízení, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, přední opěrky hlavy s WOKS systémem, Seat Drive profile, senzor únavy řidiče, schránka na brýle, signalizace nezapnutých bezpečnostních pásů, sportovní sedadla, systém ISOFIX a Top Tether pro uchycení dětských sedaček vzadu, systém kontroly tlaku v pneumatikách, vnější zpětná zrcátka v barvě vozu, vnitřní zpětné zrcátko aut. zaclonitelné, volant a řadící páka v kůži, zadní světla z LED diod, 12V zásuvka v interiéru, paket Winter, prodloužená záruka výrobce o 3 roky maximálně 150 000 km, tažné zařízení



Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

I am interested in the car ~ Car trade-in

Add to the selection ~ Print ~ More vehicles SEAT Tarraco

History



More vehicles from the same dealer

Contact the dealer:

Car Point

Ke Kopanině 529, Praha, 252 67
T 770163302
E m.raz@carpoint.cz

You have shown interest in the car SEAT Tarraco 1.5 TSI Xcellence.

If you are interested in purchasing this car, call the following phone number 770163302 or fill out the following form and the dealer will contact you immediately.

       

Rozsah zpracování osobních údajů a Vaše práva naleznete zde.

Dealer

Car Point

A
Ke Kopanině 529, Praha, 252 67
T
770163302
E
m.raz@carpoint.cz

More vehicles from the same dealer

Upozornění: Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~