SEAT Tarraco 1.5 TSI Xcellence

Cena: 799 900 Kč
Do provozu: 06/2019
Tachometr: 15 500 km
Palivo: benzín
STK: 06/2023
Převodovka: manuál, 6 stup.
Výkon: 110 kW (150 k)
Objem motoru: 1 498 cm3
Barva: šedá
Karoserie: SUV /5
Počet míst: 5
Stav: perfektní
První majitel: ANO
Původ: ČR
Splnuje Das WeltAuto: ANO
Záruka na vozidlo: Záruka Das WeltAuto
ID vozu:1545533

Fitness plán


Výbava

vnitřní výbava

handsfree, klimatizace mechanická, tempomat

další

airbag řidiče a spolujezdce, ambientní osvětlení a osvětlení pro nohy vpředu, asistent rozjezdu do kopce, bezdotykové ovládání víka zavazadlového prostoru - pomocí pohybu nohy, boční a hlavové airbagy vpředu, čalounění - látka/kůže/Alcantara, čtecí lampičky vpředu, čtecí lampičky vzadu, dělená a sklopná opěradla zadních sedadel s odjištěním ze zavazadlového prostoru, denní svícení LED, disky kol z lehké slitiny 19´´ Exclusive, dojezdové rezervní kolo, ESC + XDS, Front Assist s funkcí nouzového brzdění City a ochranou chodců, Full LED přední světlomety, hlavové airbagy vzadu, chromované prvky interiéru, kliky dveří v barvě vozu, kolenní airbag řidiče, komfortní odpružení, Lane assist, loketní opěrka vpředu s odkládacím boxem a držákem nápojů, loketní opěrka vzadu, osvětlená přihrádka před spolujezdcem, osvětlení zavazadlového prostoru, paket Light & Style bílé ambientní osvětlení interiéru vpředu i vzadu, LED podsvícení vnitřních klik dveří, chromované lišty oken, tmavá okna od B sloupku, parkovací asistent, vč. předních a zadních parkovacích senzorů, podélný střešní nosič chromovaný, prodloužená záruka na 5 let nebo 100 000 km, progresivní řízení, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, přední opěrky hlavy s WOKS systémem, Seat Drive profile, senzor únavy řidiče, schránka na brýle, signalizace nezapnutých bezpečnostních pásů, sportovní sedadla, systém ISOFIX a Top Tether pro uchycení dětských sedaček vzadu, systém kontroly tlaku v pneumatikách, vnější zpětná zrcátka v barvě vozu, vnitřní zpětné zrcátko aut. zaclonitelné, volant a řadící páka v kůži, zadní světla z LED diod, 12V zásuvka v interiéru, paket Winter, prodloužená záruka výrobce o 3 roky maximálně 150 000 km, tažné zařízení



Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.



Další vozy prodejce

Kontaktovat prodejce:

Car Point

Ke Kopanině 529, Praha, 252 67
T 770163302
E m.raz@carpoint.cz

Projevil jste zájem o vůz SEAT Tarraco 1.5 TSI Xcellence.

Pokud o něj máte zájem, zavolejte na telefoní číslo 770163302 nebo vyplňte následující formulář a prodejce vás bude obratem kontaktovat.

       

Rozsah zpracování osobních údajů a Vaše práva naleznete zde.

Upozornění: Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~