Audi A3 Sportback 1.6 TDI Ambition

Cena: 499 900 Kč
Do provozu: 11/2014
Tachometr: 20 km
Palivo: nafta
STK: 11/2022
Převodovka: manuál, 6 stup.
Výkon: 81 kW (110 k)
Objem motoru: 1 598 cm3
Barva: šedá
Karoserie: hatchback /5
Stav: perfektní
První majitel: ANO
Původ: ČR
Záruka na vozidlo: Rozšířená záruka Das WeltAuto
ID vozu:1534025

Výbava

vnější vzhled a výbava

centrální zamykání, xenonové světlomety

vnitřní výbava

klimatizace mechanická, tempomat

pohon a technika

ABS - antiblokovací systém, EDS - elektrická uzávěrka diferenciálu

bezpečnost a technika

imobilizér

další

airbag řidiče a spolujezdce včetně kolenního airbagu, Audi drive select, Audi rádio se 4 reproduktory a vstupem AUX-IN, barevný info displej, bezpečnostní sloupek řízení výškově a podélně nastavitelný, držák nápojů vpředu na tunelové konzoli, elektronický brzdový asistent (EBA), elektronický stabilizační program (ESP), hlin.kola litá s 5 rameny, 7,5Jx17 s pneumatikami 225/45 R17, informační systém řidiče - barevný displej, kryt zavazadlového prostoru, lékárnička, trojuhelník a zvedák vozu, mikrometalická stříbrná dekorace, mlhové světlomety, nástupní lišty hliníkové, nouzové rezervní kolo, potahy sedadel - látka "Marathon", potahy sedadel - látka "Rallye", protiprokluzová regulace ASR, přední okna elektricky ovládaná, servotronic, sportovní podvozek, standardní sedadla, vpředu manuálně vyškově nastavitelná, systém drive-select bez možnosti nastavení tuhosti podvozku, systém Start/Stop, šrouby se zabezpečením proti krádeži, třetí opěrka hlavy vzadu včetně tříbodového samonavíjecího pásu na středním sedadle vzadu, velurové rohožky vpředu a vzadu, vnější zpětná zrcátka elektr.seřiditelná a vyhřívaná, vyhřívané trysky ostřikovače před. skla, zadní sedadla se sklopným opěradlem, LED světlomety, make-up zrcátko, osvětlené, ostřikovače světlometů, parkovací senzory vzadu, rozhraní bluetooth, vyhřívání sedadla řidiče a spolujezdce, zapalovač cigaret a popelník vpředu



Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.



Další vozy prodejce

Kontaktovat prodejce:

Car Point

Ke Kopanině 529, Praha, 252 67
T 770163302
E m.raz@carpoint.cz

Projevil jste zájem o vůz Audi A3 Sportback 1.6 TDI Ambition.

Pokud o něj máte zájem, zavolejte na telefoní číslo 770163302 nebo vyplňte následující formulář a prodejce vás bude obratem kontaktovat.

       

Rozsah zpracování osobních údajů a Vaše práva naleznete zde.

Upozornění: Údaje obsažené v této kartě vozu mají informativní charakter. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Pro správné fungování těchto stránek ukládáme cookies.


VW
~
Seat
~
VW užitkové
~